Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja lika, čega se on dosjetio e. Leži 3 dana potrbuške i odmah smišlja neku prevaru.
"Nisam ga mogla odbiti. On je bio više od kralja. On je bio Bog" A poslije bunga-bunga tužba za silovanje
"Nisam ga mogla odbiti. On je bio više od kralja. On je bio Bog"Kakvo silovanje,covjek ih oderao
pravda za svecenika .... sta onda ovi nasi Vodje Naroda ili regiji trebaju dobiti .... .EBU narode vise od 20 godina i nikom nista ..
Prije bi se moglo reći da je ovo sekta..... U današnjem globalnom svijetu crkva bi se u svakom slučaju morala ozbiljnije pozabavite ovakvim izopacenim oblicima krscanstva koja nam ne pripadaju
Sjetim se onih zena iz gluhe bukovice kad su skandirale "nedamo hodzu" a hodza pedofil teski, eh takvi naivni mentalni sklopovi vjeruju ovakvim budalama .
to stari samo udaraj
Pa to nije ni 2 godine za svaku, da ne kazem nista o dugom razdoblji i desetinama puta. Da se te zvijeri propisno kaznjava, eventualno ubija, ne bi ni pomislili na takvo nesto. Vidim, svuda po svijetu sudstvo na nivou.
All religion is a form of madness
rock and roll i to
Ima ona stara izreka: "dok je na tebi dao bi ti ovna, a kad sidje nebi ni govna". :)
Sta se co'ek sjetio...
haha a ja manijaka
"Veoma je mali broj skupina koje se bave kultovskim ponašanjem koje uključuje prisilu, ispiranje mozgova i prevare" Svaka religija, ikad.