Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto, juža testirala dalekometni projektil i nikom ništa. još to plasiraju kao pozitivnu vijest. a kad to isto uradi sjever e onda je to opasnost po cijeli svijet. fuj.
Pa vidite sto-ko da sam u pravu,odmah reagujete nas.ilno,odmah bi se tukli..pa da boli istina.Kome vi glumite finocu selja.cine jedne bolesne.Idi nagruvaj se brlje lakse ces podnijeti svu svoju jad.A ti tal.ibe,motiku i poster u ruke pa malo vjezbaj nece ti skoditi... i o kakvom ti suverenitetu pricas...o Irackom,o Sirijskom..ha,ha i jos nesto nisam ti ja nikakav mosnjo ni mus-liman...fulio si /a drugo nikoga ja nebi brisao,kako vi to kazete jer vam je to omiljena rijec.Zalosno je da ste uopste nastali
Jest,bez muslimana bi svijet bio mirniji ali i pokorniji i poslušniji.Jedino su muslimani danas ustali protiv svijetskih tirana na zemlji. Znam da mnoge petokolonaše to srdi ali sta da radimo osim da vam kažemo,da crknete od muke. Arapi su velika nacija,mošnje i svrbi im mogu zajedno stat u džep.Danas se gotovo sva velika politička zbivanja dešavaju oko arapa a mošnje ljute niko ništa ne pita.Ne pitaju se ni regionalnom nivou a kamoli na svijetskom.A mošnjo ljuti poput ovog Poncijeta bi nacije brisao sa karte jer ga srdi što arapi i drugi imaju trun suvereniteta za razlike od njegove nakaradne države.E mošnjo i svrbo nakaze svijetske vas treba izbrisat.
Misliš da Kinu nije briga za eventualne valove S. Korejskih izbjeglica ? Misliš smjestiće oni sve njih, nema problema. Je li to ? I baš tako veliš da je diplomatija sa S. Korejom čvrsta i ostaće čvrsta ?
To što je Kina osudila, to je stvar jedne "neiskrene" diplomatije sa UN-om, dok druga strana tj. ona "iskrena" diplomatija sa Sjevernom Korejom uvijek je bila i ostat će čvrsta. ... :) A još podatak da im je i Rusija oprostila dug od 11 milijardi, uz uvjet da će do 10% duga bit će restrukturirano i uloženo u zajedničke projekte u Sjevernoj Koreji. Ma koliko izgledale "marketinški djelotvorne" ,sankije SAD-a i zapada na Iran su beznačajne s obzirom da je Iran prešao sa Evropskih valuta na Kinesku (juan), a sve transakcije uredno se prebacuju preko Ruskih banaka. PS Značaj ovog savezništva je neupitan, stoga mi još veći smajli, ev vidi :)))))
Bogami najljepše bi bilo kad bi sa ovog svijeta počistili sve ljude ograničene inteligencije kao što je tvoja. Ili vas barem sterilizirati da se prestanete razmnožavat, već prepustite svijet ljudima.
Tvojim komentarom postalo je izvjesno da si mentalno ograničen.
@99%....prvo ko je tebe sta pitao i otkud ti pravo da komentarises moj text.Nista pogresno nisam rekao na kraju krajeva...odyebaus kolonas!!
Kina i Hameri ratuju preko malih.Jedan korejski narod zavadili politicki podijelili i neka igre pocnu.Sikter bando vise, pustite obican naord da zivi.
@qq...pa jesu i oni naravno,jos i vise nego ovi nabrojani ali oni nisu nikad krivi...oni su najs,oni uvijek " mire" ove koji se marishu...
Pitam se ovakva spodoba poput tebe genetski vjerovazno mozak nema ,tokom evolucije se zagubio..elem da mozak imas onda bi znao da u 99% sukoba na ovoj planeti ucesnici su muslimancici ,sad treba biti talentovano glup poput tebe pa ne zakljuciti ,bez koga bi svijet bio mnogo mirniji i moroljubiviji !
@poncije zaboravio si engleze, amere, nijemce, skutore, francuze, spance... sve krvolocniji do krvolocnijeg
@husky zato sto im je dosao neko sa strane i zavadio ih... zato sad tamo brat na brata rezi
Puno se oni zezaju sa Sjevernom k
Kako bi bilo lijepo na planeti da nema kineza,korejaca,zhidova,rusa,arapa,srba......nacija koje su genetski nasilne i izvor svih zemaljskih problema.