Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bem ti naoružanje i ratove,ljudska rasa je totalno u qurcu
@Pupak2 tako nam je kako je(nazalost) ali moramo se navikavati da je to tako i nikako drugacije i ne moze se promjeniti na bolje..zasad10-tak godina-ako u medzu vremenu ne pocne sukob koji se nece lako zavrsiti ni po koga..
Preko 4 hiljade artiljerijskih cijevi u sjevernoj Koreji su usmjerene direktno prema Seulu a Seul 30 KM od granice tako da bi i jedni i drugi popušili
eh..da je samo pola novca sto se daje na naoruzanje uloziti u nerazvijene zemlje,zdravstvo,istrazivanje i klimu,citavoj planeti bi bilo dobro..
Sjeverna koreja postoji al samo na tvu... mani te se budalestina
Ovakve Bosna i Hercegovina treba sebi da kupi.
Ko siri laz i mrznju? Onaj ko prodaje oruzije. Ko siri ratove? Onaj ko prodaje oruzije. Ko izmislja neprijatelje? Ko odrzava nemire u svijetu? Ko je prvi prodavac oruzija na Svijetu? Zasto nagrada Nobela u ruke negacionisti genocida?
Qurcenje sa ovim avionima, ali zaboravljaju da budala sa druge strane ima nuklearno oruzje.
Zaboravljas ti da se to nuklearno oruzje mora donijeti bombarderom, koji f 35 moze srusiti na 200km, sto znaci da ne moze ni prici juznoj koreji.
ima da zapjeni frizura, odmah će testati 10-ak atomskih.
Puni Kime rore i ispaljuj.
Pa kad vas "mali"Kim upozori ispaljivanjem rakete..vi odmah trcite i zovete u pomoc amerikance-placenike koji prave nered na planeti da mogu prodavati oruzije municiju avione i ostalo..i na kraju zaustaviti rat poslije milion zrtava i slikat se sa mirovnim procesom koji ste vi zakuhali i dolazite kao spasioci,ali ste u stvari muljatori!
Tako se to radi brzo i jebitacno
Pa je li ovo NORMALNO !!! Svijet je otišao PM !!!
...jer je tako u mogućnosti 😂
Isto ko da pištoljem zaprijetis tenku