Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abortus bi trebao biti zabranjen svugdje jer bukvalno ubijas nevino biće. Naravno ima raznih slucajeva ali ako je dijete rezultat necije neozbiljnosti to dijete treba da se rodi je nije ono krivo sto su mu roditelji papci. Dijete ne smije ispaštati zbog grešaka drugih. Ako neces dijete daj ga na usvajanje, ima ljudi koji ne mogu imati djecu a to mnogo zele.
@Bosnomoja Daj ga na usvajanje a hiljade dokumenata treba obezbijediti da bi dijete bilo usvojeno. Kod nas je to veoma veoma teško da su mnogi roditelji odustali od usvajanja. Do tad će dijete propadati u domu... pa bolje je i abortus nego biti osuđen na takav život.
Svaka čast, puna kontrola trudnoća pripada ženama. Ako je abortus ubojstvo onda je dr*anje genocid.
@Trump2020 Ta se preglupa fora uvijek provlači. Začećem nastaje plod iz kojeg će se bez ikakve intervencije roditi dijete. Ne vidim razliku zašto bi abortus bio legalan u ranoj trudnoći, a ilegalan kasnije. Ništa se nije promijenilo protekom vremena.