Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolji predsjednik Brazila. Osjetio je Zapad da je narod uz njega, pa ga zele mirnim putem i slatkim jezikom vurnuti u rupu i vratiti pod okove njihove Demokratije! Sve u svemu Brazilu treba minimalno 40 godina da doživi neke promjene ka naprijed.
Argentina brzo napreduje prema svom 35. bankrotu a u Brazilu dnevno pogine vise ljudi nego u Ukrajini. To je zrelo za BRICS
pa nisu oni ko mi! da EU cekamo 30 godina ! Pustili hrvatsku i cg u NATO da gace nebi rusima ili kinezima prodali ili ko neki iz bosne islamistima sa bosfora ili arapima ! A opet svi bjezite za njemacku ili austriju i sl.
Di im volje ima i nacina, da hoce te zemlje bi se odavno udruzile...
Čuj USA ih drži kao narko i ekonomske kolonije, a EU ih je genocidom i pljačkom kolonizovala. A danas im drže lekciju o ekologiji. Pa hajde fino da njemacka i Nizozemska poravnaju milione hektara urbanih sredina koje su ukrali od prirode i vrate šume vrate medu gdje mu je mjesto ... sve se ovo radi od straha od Kine...
Nemas kartu ni do Pristine...
Kina samo iskoristava Rusiju i polako je osvaja bez ispaljenog metka
Najveci ekonomski rast je napravila venecuela, sjeverna koreja, kongo, libija i sirija isto tako Iran ima ih jos...Samo zato sto su ruski partneri🤣
vratite nam Mister Noa...
Brazil je dzungla jos, kakvi vi
Rusi bi htjeli biti ko Ameri, a ne uspjevaju biti ni njihova blijeda kopija.Zapad je 30 godina ispred najmanje Rusije i njihovoh saveznika.
Ukoliko 2024. na vlast dođe Trump, u BiH 2025., a najkasnije 2026. počinje rat. Trump će da odustane od garancija za Dejton, što će Hrvatskoj i Srbiji biti zeleno svjetlo. Jedini način da se taj rat prolongira je da zatvore Trumpa, ali onda slijede neizvjesni neredi u SAD, gdje će desničarska EU da preuzme kontrolu nad Dejtonom i izvrši sve ustupke agresorima. Budimo spremni svim resursima!
Korumpirane države pune nepotizma će uvijek biti u sjeni država gdje se trud, rad i talenat cijene i gdje su "lideri" samo službenici. Tačka.
Jeste li normalni? Ko će vam čitati ovako veliki tekst?
smiješ biti jak samo onoliko koliko ti veliki dopuste