Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De Junkeru ne prosipaj suplju! Znamo da vam Turska nije dovoljno dobra, sta god uradi!
A sto se ti toliko brines o Turskoj?
@manki Ja se brinem o majmunima poput tebe!
Koji ce qurac uostalom Turska u EU. Sve i da zavrsi pregovore, ja ne vjerujem da ce zemlje (bar dio njih) pristati na Tursku kao njima ravnu clanicu. A i ne treba, imaju oni svoj kontinent kojem pripadaju a i svoje vrijednosti.
EU je prvo prevarila Tursku laznim obecanjem za bezvizni rezim, da bi dobila na vremenu da napravi sistem zastite od buducih izbjeglica. Toliko je EU politicara javno reklo da nece Tursku u EU. I sada Evropa hoce da diktira Turskoj sta treba da radi. U ime cega.
gledaj ti ovih Bosnj Turkofila - ne diraj im Tursku samo! boze dragi kako ste glupi.. pa zar vas zivot u SRFJ nije ista naucio ili ste se rodili u 'novoj' Bosni? Ja stvarno nemogu da shvatim da neki moj sugradjanin, bilo koje vjere,moze IKAKO da brani totalno zostalu zemlju kao Tursku - svaki Turcin koga ja znam sutra bi zbrisao na Zapad.. pa to hoce i Yadogan.. da dovede se ake iz Anatolije kad inteletualci napute zemljuuu
Koliko je ovaj Juncker odlijepio! Puca ga neka dobra droga. Evo da iza sebe ima neku silu, ili makar politicku tezinu pa da ovako dijeli lekcije Americi i Turskoj, ne bi se covjek cudio. Ali on koji je izabran ni od koga i ni od kuda, za koga niko nije znao do prije par godina, on se nasao da uredjuje stvari u svijetu. Budala ne shvata da Erdogan jedva cekaizgovor da prekine pregovore sa EU, a nakon ovakvih ispada ce ga sigurno dobiti.Vecina Turaka odavno nije za EU.
Vala otkako Turaka ima u ovolikom broju u Sarajevu razumijemi zasto ih ne zele!!! Mislio sam da je u pitanju islamofobija ili neki rasizam, ali realno do samih Turaka je zasto ih ne vole, ni ja ih ne zelim vise u Bosni imati a bosnjak sam!
Nemoźe EU uslove postavljati a njima niko niśta da nesmije...
Bolje i 3 miliona ove bagre da pusti nego da usrani turci udu u EU i onda da njih 90 mio moze doc i ova 3 mio iz BiH
To Sultane,ne lizi cipele licemjerima.Evropa je trulez odavno.Dovoljno ti je sa Rusijim i Kinom biti dobar,pa Filipini,pa ima svijeta jos.Evropa moze ucijenjivati Balkansku boraniju,sitnu,ali ne i Tursku. Samo odvrni pipu i pusti milione izbjeglica sirom Evrope i to je to.Ne treba im nista gore za ionako opadajucu ekonomiju.
Jadnice jadni, drazi ti Tirci od Evropljana, fuj.
U Europskoj Uniji pripadaju ljudi koji vjeruju i dijele ista pravila i zakone, gdje zena vazi kao muskarac, gdje se postuje drugaciji, gdje nema smrtne kazne, gdje otac pusti svoju kcerku da zivi normlano i da zeni koga hoce - posto oni nijednu od ovih stvari ne postuju, ne treba ih pustiti. Razlika je u tome da Turski narod ide u Europu da bolje zivi - ne obrnuto
Sankcije , izolacija ......isto kao Rusima , ista je to stoka
kaze erdo grohotom se smije...