Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ironija, neki ne mogu napustiti, a neki se ne mogu prikljuciti.
hahahahhahah
PAPRENO BI JA TEBI ISPORUCIO SVE POLJAKE ; RUMUNE ; LITVANCE ; LATVIJCE ; RUMUNE I OSTALE EUROPEJCE PA BISMO ONDA POPRICALI.
Ove EU starohane sve treba streljat
@issue jah ..dabogdo.. usa je stvorena na malom porezu i nikakvim regulacijama... ovo je SSREU
prve 2-3 godine ce im biti teze dok ne uspostave balans.. a onda ce biti mnogo jaci..jer nece vise bacati pare za spasavanja raznih davljenika u EU i migranata i slicno..
ja kad sam bia mali, penja sam se na tresnju, i padnem sa nje, tresnje, razbia sam se ka ona stvar..eee
Sta ce ti to "ka"
London ce sniziti korporativne poreze nakon izlaska iz EU i zacas nadoknaditi 90mld. koliko trazi EU. Kako ce EU izdrzati kada ostane bez 13mld£ koliko je placala VB na godisnjem nivou u EU budget, ostaje da se vidi. Morace Njemacka I Francuska da popunjavaju rupe. Uzimajuci u obzir trenutno stanje ekonomije u EU zemljama, to ce biti nemoguca misija. Po mojim procjenama, EU ce ovako izdrzati najvise jos pet godina dok se skroz ne raspadne.
lose su ti procjene, ne zavisi EU od jedne clanice, manji novac ce se raspoređivati i to je to
eno i cercila spomenuse ahahaha
aj ba vise ne seri nacisto usrana
i muslimanima će biti ispostavljen papren račun zbog revizije suda.
mi kao ugledna drzava mozemo nadoknaditi izlazak britanije....
Isti račun je Jugoslavija ispostavila Sloveniji, Hrvatskoj i BiH kada su napustile federaciiju.
jugoslavija tad nije mogla ni postojati, ali treba obratiti pažnju na štetu koju su srbija i crna gora prouzrokovale državama u okruženju.
@Svercer Na tragu si suštine, račun je ispostavljen a nije bio plaćen pa se pristupilo prisilnoj naplati sa zateznim kamatama. Zatezne kamate su toliko narasle da se sada može pristupiti prebijanju.
Sve kosta u EU, kako ulazak taki i izlazak, ko voli neka izvoli, ja moju BiH vidim u EU.
Poslaćemo im pomoć. Ulja brašna i vijagri.