Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj, a ne zločinac!
Assange je rekao što javnost nije smijla da zna
Asanž, NISI TI KRIV ZA NJIHOVA NEDJELA, bolje ŕeči Zlodjela.NELJUDI SUDE ČOVJEKA.
"Dok se disidente koji su razotkrivali mračne tajne Sovjetskog Saveza (napr. oca sovjetske atomske bombe, akademika Saharova) ‘kovalo u zvijezde’ kao heroje i borce za istinu i slobodu, disidente koji razotkrivaju mračne tajne Sjedinjenih Država i njihovih križarskih pohoda diljem svijeta žigoše se kao izdajnike i špijune, kao opasne za nacionalnu sigurnost. I baca ih se u zatvor."
ne zans sta je gore biti glup il pametan
Šta ti vrijedi nešto znati kad ne možeš ništa od toga promijeniti.
A jesu se ovi rusofili na klixu zatalasali kad se spomene ovaj ruski spijun i serijski silovatelj. Sad pucajte minuse da vidimo koliko vas ima?
zviždač......e što je zviždo, zviždo je :(
NATO ratni zločinci se plaše istine. Uklanjanjem Assange ne mogu oprati ukrvavljene ruke. Vječna slava svim nevinim i civilnim žrtvama Iraka, Avganistana, Libije Sirije, Srbije koje su stradale u zločinačkom iživljavanju ove monstruozne vojne tvorevine koja je u službi američkog bankarskog sistema i zionističkih interesa.
@SonOfaGun Vjecna slava svim ubijenim civilima opkoljenog Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine, Vjecna slava svim mucki ubijenim u Vukovaru i Hrvatskoj, Vjecna slava svim ubijenim civilima na Kosovu 1991-1999. I HVALA NATO-u sto su zaustavili zlocinacku genocidnu politiku Milosevica i njegovih sljedbenika !
znaci kad npr srbi cine zlocine i to se objavi to je ok,a kad se objavi da jeneko iz nato-a pocinio zlocine to nije ok!
Sloboda Karadžiću i Asanžu
@JanshaModrica27 al ga usra, ni ja ovako ne znam!
Pogledajte mu pogled, nos i usne... kao da je od Radovana Karadzica sin.
@IQIQIQ meni 'vako zut vise na bakira vuce 😁😁
Asanža sude fašisti, koji prave OKUPACIJE po cijeloj planeti. ŽIVIO ASANŽ.
Evo pozdravlja se sa zivotom u slobodi
Je li pozitivac ili negativac zavisi koga pitaš, i kada pitaš. Npr, u SAD-u sve do nedavno velika većina smatrala ga je pozitivcem. Ali od kako je objavljen Mueller Report u martu i aprilu ove godine, pokazalo se da su e-mailovi Hillary Clinton koje je objavio Wikileaks u predizbornoj kampanji, bili presudni za veliki preokret javnog mnjenja 2016 u korist Trumpa. Tako da svi koji su protiv Trumpa, sada ovom Assangeu žele zmrt u najgorim bolovima i navijaju za njegovo izručenje.
Njega ce isporuciti i bice osudjen na smrtnu kaznu momentalno, zivi bili pa vidjeli.