Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vas bosanskih balija poznatih gazija i mudzahedina heheh pa sto se to vi ne prijavite u dobrovoljce da vratite zajam vasoj braci poturicama u ceceniji ?? de ba neserite vec se poklopite usima i tisu... jao ovde sve neke gazije i sve veliki muslimani kad citam ova vasa naprdavanja pomislim da vam oni mali iranci i afganistanci nisu vam ni do koljena koliko samo serete a nedaj boze da bude opet belaja neznam sta bi bosna sa ovoliko gazija.....
Normalno je da nisam Rus ali kako mozete tako govoriti za ljude, ubij ih itd. Pa vjerujete li vi u Boga? Vi ste sam anomo onaj u ljudskom obliku. Covjeku dodje zlo samo kad cuje vase paklene glasove.
pobijte pogane ruse najruzniji narod na svjetu
Od svih rusa najbolje su ruskinje......zguza normalno
Ubij ... Ubij Rusa,!
Dali vi znate da je kompletan cherchenski narod bio deportovan u Sibir-u, tako da su rusi naselili chercheniju a potom vratili cherchence nazad da bi bili manjina u chercheniji, oni se bore stoljecima , a svijet milosrdno gleda i boli ih karina za taj narod!!
Mauzeru jebo ti Adolf majku koja te okoti bolesnog.
Mauzeru javise.
Mauzeru
Mauzeru
tenkista-vraca :"pobiti ta baliska govna i gotova stvar ... nisu rusi ko mi pa da se nesta gleda sta ce svijet reci eh da smo bogdo i mi postreljali aliju i nekoliko stotina njegovih sledbenika na samom pocetku nebi bilo nista a sad se moramo zajebavati sa balijama opet matreba jednom za uvijek povuci crtu pa sve sabrati i rascistiti ..." PA HAJDE POBIJ SADA TENKOSTO.MAMU TI JEBEM VLASKU USRANU,VOLIO BI DA JOS JEDNOM KRENETE DA VAM OPET GACE USRANE OKRVARIMO... ZA CECENE: ZIVIO NAJHRABRIJI NAROD NA SVIJETU!
BREkavac nebudi dosadan!!! Jadna djeca:((
Jadna djeca:-(
pobiti ta baliska govna i gotova stvar ... nisu rusi ko mi pa da se nesta gleda sta ce svijet reci eh da smo bogdo i mi postreljali aliju i nekoliko stotina njegovih sledbenika na samom pocetku nebi bilo nista a sad se moramo zajebavati sa balijama opet matreba jednom za uvijek povuci crtu pa sve sabrati i rascistiti ...
samo hrabro protiv muslimana