Umrla od previše vode
0
Još jedna žrtva kontraverzne dijete
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostadose djeca bez majke :(
ovaj ne konta kako ce se okomiti ako je sama uzela i popila 4 litra u 2 sata iako to nije po programuuu :D pametnjakovic, nek si nam objasnio kako dijeta djeluje:D
Sta ne kontas?? Zena htjela smrsat jos brze pa skontala ako popije vise vode smrsat ce vise i brze...al jes u qrcu. Jebo dijete, samo jedite zdravo i to je to.
\"Jacqueline je umjesto preporučenih četiri litra u toku cijelog dana, tu količinu vode popila u samo dva sata\" \"Njena porodica okomila se na pokretače ideje \"vodene dijete\", \" Ne kontam???