Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je tradicija a drugo religija, mada nesto od te tradicije ima korijene u religiji, mnogi i ne znaju zasto nesto rade, nego, eto, rade...
ko kreira politiku po bibliji i kodovima, ne budi smijesan. Ta ti je prica totalno van svih konteksta i dogadjaja, skrenuo si skroz sa puta.
Ovi bi da udju a ovi im kobajagi ne daju. A Sarajlijice bi ko fol da demonstriraju okupila se saka firauna....
Ide jos jedan brod? Super! Sad pokupite sve koji su ko zna kako dosli u BiH iz Palestine, Turske (Kurdi?!) itd. pa ih na celu sa Yaser Mohammad Sabbagh-om \"bosanskim akrivistom\" saljite natrag odakle su dosli da se bore za sebe! Ako odu bice shehidi na putu borbe za slobodu. Nisu li to i trazili? Ali ne moze se postati borac za slaobodu iz Bosne, nego valja otici tamo i pomoci SVOJIMA, a ne glumiti humanitarca u zemlji koja veze nema sa Paletsinom. Dakle, hajde vi natrag kuci i borite se za Palestinu, a ne pravite gazu od nas! Jasno Yaser Mohammad Sabbagh? Voznjaaaaaaa. Go home!
Otac Benjamina Netanjakua spada ili spadao je neznam dali je ziv u vodece teoreticare kabale,u kojoj je bog navodno tajnim kodom upisao sudbinu svijeta,Ako ste procitali knjigu Bibliski kod,vidjecete da je Netanjaku kada je bio za jednog od mandata ministra vanjskih poslova ili premijera ne sjecam se bio redovni izvjestavan od tima rabina o dekodiranju biblije a isto tako i Cia i na osnovu toga kreirao svoju vanjsku politiku.Icak Rabin nije bio sujevjeran kad su mu pomenuli moguci atentat pa je izgubio glavu...
Mozda su pojmovi globalizacije i demokracije jako popularni i prisutni u medijskom svijetu, dok se religije proglasavaju ,opijumom za mase,ii sredstvom za indoktrinaciju istih, no odgovorite mi kakve rituale izvodi Americka pol. i bankarska elita iizabranici, i miljenici boga novca pred 12 metarskom sovom u Bohinjskoj sumi svake godine spaljujuci u obliku slamnatog covjeka svoje \"brige\" i obuceni u ceremonijalne odore kao kju kluksovci, izmedu ostalih otac i sin Busch, klinton nekada Nikson ,Regan i svi oni za koje ste culi, koji igraju neku ulogu danas u svijetu.Oni vjerovatno nisu religioznai...ili mozda jesu?
znas li ti sta je globalizcija i demokratija? Nesto gdje je vjera zadnja rupa na svirali, privatna stvar.
bezi bre, ko jos vjeruje u boga, samo poljaci, hravati djelimicno i afrika.
Americko udruzenje crkava novorodenih krscana, koje su sa cionistickim pokretom u Americi i ekstremnim zidovima u Izraelu sa strankom Likud na celu (Netanjaku je njihov) i doveli Busa juniora na vlast dva mandata izvrsili su pripreme za konacni obracun kraj brda Megido ili Armagedon jer slijepo vjeruju u skori svrsetak svijeta najavljen u Otkrivenju .(krscani u ponovni Kristov dolazak, koga i K´uran najavljuje na kraju svijeta)a zidovi u dolazak najavljenog mesije)Otuda u stvari ta cudna ljubav izmedu Amerike i Izraela.Extremni americki krscani vjeruju da ce izrael kao nekada izabrani boziji narod ipak na kraju prihvatiti Krista za mesiju i time upotpuniti boziju volju za uspostavu novog svijeta sa mesijom na celu iz vladajuceg grada Jeruzalema.No prije toga jos Al Aksa ili dZamija sa kupolom mora biti srusena i na njenom mjestu nici rekonstruiran Salomonov Hram ,od kojeg danas postoji samo Zid placa gdje se zidovi mole...
Ovaj put doista treba poslati brod krcat eksplozivom, samo sa kormilarom pa kad se pojave zidovi dici ga u zrak, pa onda zidovi i bjednik (biden)mogu tvrditi da je bilo oruzje na brodu umjesto hrane koja je bila prvog puta.
hamas na vlasti je proglasen teroristickom organizacijom, i sad neko njima dotura nesto...nek ih skinu i upristoje se bez pojas dzihadlija raketa i slicno, nek se fate motike i rada, pola ih zivi na racun izraela i rade tamo, mada me zabole i za jedne i za druge., nisam ja bosnjo da se solidarisem sa nekim. sta ce turci tamo, mars nazad u tursku, eno im egipta nek ih odblokira., kud ce na izrael, to je samo politika, necija licemjerna politika. Sra.nje kroz gusto granje!!!
pa stvarno je ovaj portal smeće
čuj,turska islamistička skupina koja je organizirala flotu, pa ovi komunisti sa sarajeva x su veći ćifutii od ovih iz izraela
Da nije bilo Izraela i Amerike nikad BiH ne bi bila nezavisna drzava. Jevreji se samo bore protiv islamofasita ali podrzavaju umjereni islam. Zato je Sven Alkalaj i veliki borac za Bosnu i Hercegovinu.
treba napraviti arhivu komentara koje ostavljaju srbi na svim portalima u bosni i hercegovini ko i srbiji pa ih pokazati turskoj i arapskim zemljama, iranu itd....pa da vide sta su i ko su srbi i srbija,pa nek razmisle onda za investicije itd! srbi se ovdje izzivljavaju, srpdaju, pljuju, diskrediitiraju, omalozavaju sve muslimane sto nece sve muslimanske drzave da priznaju kosovo! pa da se vidi koliko je srbija drzava i koliko je smatraju normalnom drzavom i narodom! treba znat lobirat, radit ko sto srbi srbija radi! albanci kosovari lobirajte po arapskim zemljama, iranu, turskoj itd! idite kukajte i govorite istinu!