Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvori mi svoja vrata, ja sam covek koji kuca, verni sluga sto te moli, zarobljenik sto te voli, ti kraljice moga srca, otvori mi svoja vrata
Ranije je bolja bila.
Uranila Ranijaaaaaaaa.......Zoru prevarila!
Ma koga uopšte briga šta je ona poručila?Njeno je da se slika,smješka i glumi da je sve o.k.Sad dok ona šatro bistri bliskoistočnu politiku čojek joj ,zajedno sa ostalim "liderima"iz regiona mora pitat Amerikanca smijel otić u wc.
Dobra koka
Ovakve izjave ovakvih spodoba samo mogu razjariti jos vise vatru.
nisam primijetio ima li klix rubriku bizzar, ali kraljicina izjava definitivno spada u tu rubriku.
vec na prvi pogled se vidi da joj je veoma stalo do islama. zaista, samo ljudi poput ove kraljice, njenog muza i njihovih prijatelja, počev od Netanyahua, mogu spasiti islam od onih koji ga prakticiraju.
sto ne prikazeze sta vi radite za amerikance doso vam je kraj sluge americke
mislis da se spase vase guzice i pare koje nemaju veze sa islamom spasice vas ameri samo se uvlacite
Malo je faleknula, al' dobra je ;)
kraljica u svakom smislu
Vidi "umjerenih" bosnja sto reze na spominjanje ISIL-a u negativnom kontekstu Sta je zena pogresno rekla? IDIL najvecu prijetnju predstavlja narodu Iraka i Sirije, opet muslimanima kao i imidzu islama i muslimana u svijetu Naravno kad debili opet koga prikolju tad ce krenuti salve opravdanja kako to nema veze sa muslimanima a ponajmanje sa ovim "bosanskim" islamom, sta god to znacilo
Nemaju se 'pravi' muslimani ikome pravdati za nekakve fanatične budale koji ponajmanje vjeruju u boga a tvrde suprotno. Svaki pravi vjernik musliman koji iskreno vjeruje u Allaha, zna da je Islam vjera čistoće i mira, prema tome pravi muslimani je takvu predstavljaju svijetu. Pametnom posmatraču netreba da to i sam zaključi, dok glupsonima treba crtati godinama da ovi dole hajvani nemaju veze sa islamom i čistoćom te vjere. Oni su šejtanovi podanici, isto kao i u katoličkoj i pravoslavnoj vjeri gdje postoji bezbroj sekti koji ubjeđuju naivne ljude da su oni jedini u pravu, tako i u Islamu ima izopćenika koji to pokušavaju na ovaj ili onaj način da provedu. Kraj priče.
A vidi smrdulje jest se zabrinula.
kako bi joj polizao socnu hairy picu mmm
SPREMI RIBICU