Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi ćemo idalje u miru puštati serije online http://movienized.com
eh daje spojiti ove iz isils i one iz ukrajine pa da vidim ko bi koga satro
Njih treba napasti i one koje pružaju otpor ukloniti. Zarobljene prodati u roblje Kinezima.
Udružiti se sve zemlje članice UN-a i napasti ih sa svih strana i pobiti niti jednog ostaviti živoga.Ovo se nije nikada događalo u povijesti čovječanstva.
Neka cariguman dobri su oni za rudnika i skladištenja radioaktivnog materijala. Također, organi nisu za baciti-mogu spasiti hiljade "normalnih" osoba.
Ima i Jordan "konja za utrke"... S onim daesima haman ne moze drugacije. Daj Boze da su ovaj pilot i Japanac jos zivi, mada cisto sumnjam...
Bravo Jordan, samo u kost.
idil na aparatima
samo polahko i opusteno, medju ljudima se sve moze dogovoriti :-)
fino, brate, neka jordanski cionisti oslobode sve muslimane a Hilafet neka oslobodi tog jordanskog murteda i problem rijesen ! sasvim jednostavno...