Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovom jadnom mediju nije bitan ni kvalitet ni istina teksta koji objavljuju..bitno je zadovoljiti pokvarene umove i rasprsiti mrznju po regionu!
mogli su ga lijepo bacit iz aviona, a oni ga oslobodili a budala
Treba im da se bore protiv Islamske države. Sve u svemu, ulje na požar. Šta li će se još sve izdešavati, Allah swt zna!
Makdisi je uhapsen krajem oktorbra prosle godine radi istrage o podrzavanju teroristickih grupa. istraga je, ocito, pokazala da nije kriv, pa je pusten na slobodu. odmah po izlasku izjavio je za medije da je bio jordanski pregovarac u slucaju ubijenog pilota. kazao je da su ga idisovci dugo zavlacili i da je prilicno kasno shvatio da su pilota likvidirali vec prve sedmice, a da su mu cijelo vrijeme lagali. ne zanam zasto zapadnjackim medijima ove informacije nisu bitne, a morale bi im biti poznate, ako im je vec poznato da je pusten.
Sutorina je BiH
Moguce je da su ga oslobodili jer se priprema rat izmedju ISIL-a i Al Kaide. Pravo su se zakuhali u zadnje vrijeme.
ovom jadnom mediju nije bitan ni kvalitet ni istina teksta koji objavljuju..bitno je zadovoljiti pokvarene umove i rasprsiti mrznju po regionu!
pitanje, zašto je zatvoren i koja mu je optuznica..
Zato sto je musliman
Rek'o im : " Časna, bin Ladenova, neću nikad više " ! ! !
ehhh sad pa jeli duhovni ili je vodja?!?! pffff
Kliks smeće