Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satra se čupo da postane Englez, a pravi je evropski avlijaner, tursko--francusko-njemačko-engleski mješanac. Idi sad u UKIP i fataj se pive i Nigela.
http://www.sarajevograd.ba/sramota-pogledajte-u-kakvom-kamionu-su-se-prenosile-kosti-zrtava-srebrenice/
Pa sta si ti klocino glupa mislio?? Najgore tek dolazi, biti kolonija I nije najgora stvar, al tako je kad populisti vode drzavu.... Najveca boljka demokratije je sto glas budale vrijedi isto ko I glas pametnog covjeka. Dugo s
Ih odkad je njih prepoznao Dodik moj Borise !! Niakd on neće u EU, biti RUSKI SATELIT je biti šampion sloboda pa da Srpskoj zavidi cijeli demokratski svijet !
Johnson:Gosp.May.put kojim idete je autostrada pakla i stradanja i britanski narod moze odvuci u nestanak.
Dok si bio na poziciji i imao moc mogao si raditi svoj posao, mani se blebetanja.
Došlo vrijeme da se Švabe svete, sve britanske banke u oblake lete. Što proglasiste Britaniju suverenu, ne imali glavu na ramenu. Sprem'te se sprem'te ŠvabenziiiiiiIIIIIiiii silna će borba da bude. Zagrmi Schäuble Vojvoda, bacajte bombe Bavarci.
Zaebo stvar pa sad podvi rep i begaj od odgovornosti.eh,eh.
Nije uspjelo puskom, moze papirom... Pricace oni svabski
A bio je za BREXIT. Ovaj ko da je od nasih ucio politiku.
@scarface255 Bio vodja glavni... Sad kad je vidio kakvo su s#anje napravili ko kucka podvija rep I bjezi...
EU ce vam doci glave!
Zakuha pa bježi od odgovornosti