Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je plitka srpska demagogija (u rangu utamničenih psihopata) najbolje se ogleda u odnosu prema zvaničnoj politici VB: nekad su im spašavali krunu, krili kralja, pomagali i šakom i kapom - a sad njonjo! Totalni zaokret jedine prave super-sile. Mora da boli.
Svaka im cast i Hvala im
Velika Britanija i Sjedinjene Americke Drzave su i danas kao i uvijek protivnici fasizma.🇺🇸🇬🇧🇧🇦
Ispravka klix.sr - Vojske RS pomognute Srbijom! Znamo da ne smijete sve napisati. ;)
Hvala im
Vidi se ko su nam prijatelji.
Boris Jhonson kao političar UK-a vazi za jedan od losih političara koji je vladao Kovidom katastrofalno vršio teror dok je i sam kršio pravila, afere... Ali njegov odnos prema Srebrenici i nevinim žrtvama je ljudski i državnički poštovanje za prijateljstvo koje pokazuje prema našoj jedinoj domovini BIH!
Paze nas ovi Britanci ili mi se cini