Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sereš Kerry.. Da hoćete mogli bi ih pohvatati ili izbrisati s lica zemlje u roku od 7 dana. Ja ne mogu da vjerujem da 20-30 hiljada kozojeba teroriše ostatak svijeta i da im se to još uvijek toleriše..
@Korektorrr fulio si temu
Ko mi to kaže?
Ajde da igramo jednu pitalicu.. Ko je ono još počinio genocid? Ključna riječ : referendum
Vrlo efikasne obavještajne i kontra-obavještajne službe su nakon pet godina došle do saznanja o nedjelima koje je izvršila organizacija.
Kurva o postenju a amerika o moralu.. Stare ofucane price
da, uz vasu pomoc...
Slazem se s time da je bio genocid nad jezidima, kršćanima i šiitima. Ali jedno pitanje Kerry: da li su ikada Ameri priznali genocid nad Indijancima, domorodnom stanovnistvu SAD-ea?
...dočim je vijetnam bio samo "zayeb"...
kakoe ba' mahniti nevjerniče IDIL poćinio genocid kad Islamsku državu niste htjeli priznat' i primit u Ujedinjene nacie ??? Kako je poćinila genocid a nije potpisala nijedan medžunarodni pravni dokumenat? I nakraju, kako je Islamska država poćinila genocid kad joj nije ni suđeno? I kako to da ste Srbiju i četnički eres oslobodili odgovornosti za genocid? Ove dvije genocidne tvorevine treba da plaćaju svakom Bošnjaku odštetu u sledečih 100 godina.
Našao se ko će pričati o genocidu. Samo vi to suptilnije radite, ne prljate ruke nego platite nekoga ko će ih isprljati u vaše ime.
Ko im kaze....
Ne znam tačno koliko različitih naroda živi na ovoj planeti, ali znam da se samo "odabrani" mogu "pohvaliti" da su njihove vojske počinile genocid, a samo "najbolji među odabranima" da je to potvrđeno i pravosnažnim sudskim presudama.
@MAPKO Hahahaha živ nam bio i ti care.
@MAPKO ,marko,marko, ućeram ti jarko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drama
Kako je skroman Kerry, ni da spomene americke zasluge za sve uspjehe Islamske drzave. A tako su im fino pripremili teren ubistvom Gadafija i Sadama. Cak su bili spremni i Asada da ubiju, samo da im Rusi ne zasmetase. Toliko truda i zalaganja, a sada sve rezultate svog rada nesebicno pripisuju IDIL-u.
naravno da jesu zlocinci, al problem je sto to govori covjek koji predstavlja zemlju koje je jedina na planeti upotrijebila atomsko oruzje i sa samo sva poteza ubila preko 200 hiljada ljudi, sto nikad nije dobilo naziv genocid, zlocin... i nikad niko nije odgovaro za to
Jel to znači da su Srbi u IDILU?????
naravno..mnogo srba je u idil-u..doduse, svi su islamske veroispovesti
@PredsednikMileBaja Eto vidiš izgleda da uvijek pogodim. Ima puno i konvertita. Gledao sam jedan video o prelasku Srba na islam (ovaj vehabijski) i odlaske u Siriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)