Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Au jos novi drzavni sekretar ce biti covjek koji je takodjer licno upoznat o agresiji na BiH i genocidu sto su srbi pocinili nad nama. Trump zvanicno zapoceo tranziciju, srbi grizu nokte 😁
Sta to Biden moze napraviti da u tvom zivotu bude bolje, pa se toliko radujes?
14 glavnih ljudi u Americi, zajedno imaju 1000 godina.
znaci iran, napad, make america great again, pravi slogan
Biden katolik, Kerry katolik - napokon se sređuje US diplomacija
Cuj pitanja klimatskih promjena,mogao je Gretu komotno zaposlit.Svakako ce sad punoljetna biti
Kakvo sranje pišete . Nikad se nece pitat Biden tamo se pita narod .
svi koji su gledali Bidena ikad znaju da je njegov najveci problem Rusija i Putin! Vise puta je rekao otvoreno da ce skinuti Putina. JA znam da se Bosnjo lozi na Bidena ,ali taj isti Biden je bio odogovoran za svaku invaziju na Arapske zemlje. TAj isti biden ima fondaciju za transrodne osobe i mnostvo fondacija koje podrzavaju LGBT i sav blod i nemoral. Zanima me koje on moralne vrijednosti zastupa??
Kakvo je ovo više vijeće staraca, pa zar Amerika nema nikog mlađeg nego se ove senilne starkelje promovišu, valjda da u svoj CV upišu još neki neuspjeh i marifetluk. Ovi gori od naših nonana. Sad će i kod nas Bičapčić da vaskrsne!!
Sve stara raja bgm. bit ce belaja😅
Izaslanik za HAARP he he
Svaka čast... Biden oko sebe okuplja samo najbolje.. bilo bi dobro i Al Gora da vrati..
I kod njih postoje agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena...