Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad.. Joe.....je veci Kralj ... 😁😂😂
15 akademskih pa i veliki Britanci to poštuju
Dje ces njoj kasniti svaka joj se sekunda broji ko kad joj cetresnica iza uha viri 😨😨😨
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne krivite covjeka mora da je opet se strmekno niz stepenice
Nije nego se nije mogo sjetiti kako se kaže dobar dan na engleskom.
Ova ima sliku djordjom vasingtonom sa male mature
cojk moro ic do vecea usro se
Ova kako koja godina sve mladja :D
A kakve je Pešta kupleraje imala
Oboje će brzo zaboraviti skandal😂😂😂
Predsjednici međunarodnog udruženja 88+.
Koga briga za engleski kraljevski protokol. GB je ocvala imperija, a izlazkom iz EZ trećerazredni politički igrač. Na međunarodnoj sceni može samo egzistirati kao rezervni grač USA.
I vatikan je posebna drzava na sto kvadrata, i svicarska...pa opet neki problemi..
Na ruci sat što 5 minuta kasni, ako se kraj tebe uspavaaam
ko da je 16 stoljeće
Šarada.. Koliko ja znam svi koji slete u Uk moraju u karantin.. ovi metuzalemi izgleda ne moraju.. druženje sa kraljicom bez maski bez distance a ta ista droljica stara odglumila ko u pozoristu sahranu mlađahnog joj muža ,sjedi ona sama sa maskom kod tabuta, smrtonosni virus hara ne smije se na dzenaze.. kaka prevara ..
Taman tako. A oni su svi zasticeni posebnim lijekovima i vakcinama, a pljuvali su Trampa sve vrijeme. Vidjece svijet zasto su ga pljuvali, samo polako...Kraljica je skrhala vise pastete od fetusa nego mi sto smo hljeba pojeli za zivota. Skoro u Nišu nasli 40 hiljada fetusa, zasta li ce im to...sigurno za vakcine?? Aha
Pa neka baba saceka malo i tako nista u zivotu nije radila osim sjedenja i parazitskog zivota na racun lljudi.
U UK obicni covijek mora, iako vakcinisan i testiran, u karanten kada sleti. I to cesto u karanten drzavni, o svom trosku od 2,000 funti. A vidi njih kako se njihove dobre duse zrtvuju za ljude obicne, dok ostale stite od tog zlog virusa. Tako su se i zrtvovali na svojim jahtama, privatnim oticima, jetovima dok su obicni ljudi, ta razmazena sebicna stvorenja bila na sigurnom u svojim kavezima. Hvala ovcicama koje su pomogli ovim divnim pozrtvovanim ljudima da nas "spase".
Ⓓ Ⓘ Ⓒ Ⓚ
Sve kraljevske posjede konfiskovati i razdijetiti radnicima i sirotinji. Ova dva metuzalema od 150+ godina ljubazno zamoliti da se maknu sa dunjaluka.
šta je ovo koda mile Dodik dolazi.Mile nema ovako auto 😁
Trebala si ga torbicom Elly, ko nas Fudo