Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im SDA složi biračke odbore, znali bi pobjednike odmah 😂😂😂
ovako ce i Bosna u nedelju da pozeleni
a Sarajevo ipak dolazi do promjene,neće bit 8 od 9 SDA nego 9 od 9 SDA jer NAROD ZNA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sunce je usijalo u Pensilvaniju kad je Katarina rodila Bajdena 1942.....
Komentar sedmice. Cestitamo! :))))))
TRUMP JE POKRADEN, KAO I GLASAČI. BEZ SUMNJE. LJUDI MISLE LIK BUDALA FANTAZIRA ALI REALNOST JE DA JE POKRADEN.
https://youtu.be/waycQ7U9hBI Za vas koji niste naivni kao 90% ekipe na Klixu
Bloodsy vs Cripsy
CNN glavni američki glasnogovornik
Od cca 60.000 glasaca po opstinama(nez movig grada)imati u vidu da 20.000 glasa,te da pobjednik uzme cca 8-12 hiljada,zato ili glasaj ili ne smetaj
Ovaj Klix zna lupit glupost u naslovu. HAHAH Ovako u Georgiji se prebrojavaju glasovi.Sekretar drzave Georgia je republikanac koji radi protiv Trumpa,isto tako postoje snimci aktuelnog prebrojavanja gdje ponovno nije dopusten pristup Republikanskim izvidjacima.To je jedna od nepravilnih tacaka kao i ta da je isti rekao kako se potpisi nece provjeravati (a trebali bi).. Generalno muljaza ali nista sto se ne moze zavrsiti ;)
a nebuloza bože dragi, de te snimke ne laprdaj poput zutog kretena !
@Regex samo ti nastavi sanjati...Trump je pušten niz vodu, a ti popij nešto za smirenje.
E moj Trumpe, a sve ti je Asim mogao srediti.
MSM objavila pobjedu a brojanje jos nije ni gotov..oo boze moj. a vi ovce u tom vjerujte
nije razlika 5 već gotovo 100 elektora nepismena budalo !
pa kako bre ?
Trump kao da se naslusao upravo Radoncica i Niksica pa se danas koristi istim metodama, lazima i podvalama. Tako to rade klasicni gubitnici, tijese se optuzbama!  Ti isti gubitnici i njihovi mediji se ko fole danas zabrinuli za zdravlje gradjana kada vide ove masovne skupove SDA, a u stvari pucaju od ljubomore i bola, i samim tim potvrdjuju da je SDA mocna i snazna! 
DZO BAJDEN
ma zdra'o... zdra'o
Nije u srpskim tabloidima . Bolje reci Vucicevim toaletoidima. Oni pisu da jos nije gotovo. Ha, ha. Koje ludilo
Čekamo napad Bidena na diktatora Erdogana, pa da Bošnje konačno skontaju kome su bibikali neku noć oko Vjećnice. Bit će "dobri Trump, ni jedan rat nije pokrenuo".
Normalno je da neko izgubi, ali medijske reakcije nisu normalne. Vodece medijske kuce slijede nalogodavce, a sitnije se inkorporiraju u cirkus. Mozda s Kinom treba drukcije, mozda WHOfuj mora ostati marioneta za instrukcije covjecanstvu, mozda se nije prodalo ( potrosilo ) dovoljno oruzija...Ide mandat Bajdenove -struje. Svima ce biti bolje. Ne zaboravite sta ste pisali do danas!