Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenosi CNN privatno glasilo.
MOJ BIDENU!!! MOJ BUDUĆI PREDSJEDNICE!!! VIDIŠ STA RADE SA AMFILOHIJEM!!! U CRNOJ GORI SE SRPSKIM NACIONALIZMOM I ŠOVINIZMOM I OTKRIVENIM SANDUKOM I ZARAŽENIM AMFILOHIJEM, POKAZUJE NAJVEĆE DNO SRPSKOG DRUŠTVA!!! DOBRU METLU SPREMI ZA BALKAN!! TREBAĆE TI !!!
Biden dolazi u pravi cas kad se srpski nacionalizam ponovo razbuktava i prijeti eskalaciji na Balkanu..
kosovo je srbijs
eto ko finansira sda
dodji mojbiden da vidis sda kampanju ni svaki dan pola miliona ukradu
Srbi volite li vi Bidena gospodina?
Biden je covjek koji ce biti lijek za agresivne politike i ideologije koje su genocide vrsili!!
@Gorkaistina boli bidena palac za balkan i bih...lik ima zelju da u karijeri bude i prvi covjek i to je to..demokrate koriste bih i balkan kao promociju nista vise, kada nas je ubijeno stotine hiljada onda su se sjetili da záustave rat koji su mogli zaustaviti za par sati...