Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A njegovi u Kongresu kriminalizovali Novi zavjet, samim tim sve hrišćane, da se ne bi povrijedile mizantropske aškenaske dušice, njegovi i njihovi gospodari. To nije ksenofobija, hristijanofobija, mržnja na Isusa? Ma *ebem vam mater degeneričnu i pedofilnu.
Kako senilni pedokreten odbija saveznike. Još malo pa će im svi okrenuti leđa .
pa bolje migrantima u svojim zemljama nego u indijj, znas li ti kakva je to prljav rupetina 😂
uvijek ima gore od goreg jaro
pola drzave mu crno, crnje zabijaju nedoybanim mamama a da se ne zapita odakle crni zivalj u USA..... ah da, valjalo je akumulirat kapital besplatnom radnom snagom payel.....
A zasto je privreda u Njemackoj naglo stala, iako je u poslednjih 7 godina primila oko 1,5 miliona “inzinjera, doktora , naucnika i potencijalnih Nobelovih dobitnika”?
Zato što im je majmun sa slike minirao Sjeverni tok, zabranio poslovanje sa Rusijom, pokrao Evropu uz duž i popreko, eto zato. USA, evropski ISIL.
Sve najveće i najuspješnije civilizacije su bile ili stvorene od migranata ili su bile otvorene za migracije. Ljudi su najvažniji resurs modernog doba a sposobnost primanja i integriranja migranata će odlučivati o uspjehu i neuspjehu država.
Ti ljudski resursi koje ti pominjes su se zvali ROBOVI. Ta pojava postoji i danas, a ima je i kod nas.
USA polako postaje izolirana zrmlja ko Sjeverna Koreja
Šta reči pa bar nešalju naoružanje Izraelu da ubijaju djecu.
Indija ne prima imigrante jer im preko 60 posto stanovništva nema pristup wc soljama. u Japan možeš samo imigrirat na legalne nacine
gledaj ovog fosila...umri vise starohane