Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLAKO, POLAKO, I TRUMP JE PRIJATELJ BIH I TO JE DOKAZAO, TAKO DA BUDEMO NA OPREZU ZA PRICU PROTIV TRUMPA.
Sklekovi su ok, ali trbusnjaci so mozda i bitniji...ali ima Trumpko specialne viagre, samo za dame sa "Suncane strane Alpa" (Slovenija).
Nemoj se džaba kandidovat. Zar nisi čuo da će dodik podržat Trumpa?
O maj gad!
Gospodine Biden nije se Trump ismijavao na račun vašim fizičkih sposobnosti - već mentalnih. Obojica da uradite test inteligencije pa nek bolji pobijedi.
Za Trampa nije potreban niti psiholog,niti psihijatar,niti konzilijum ljekara.Običan čovjek vidi da je on DALABU do kosti.Šizofrenik teški.
ma ja.. to manijace.. organizovat cemo triatlon politicara.. i ko pobijedi bit ce iduci predsjednik..
Gledam one žene u američkom kongresu, to je sve hard core ljevičarski neoliberalizam. Tipa - "granice se moraju otvoriti za ugrožene", bla, bla... Kakvo god mišljenje neko o Trumpu imao, demokrata tipa ovih žena ako dođe na mjesto predsjednika, ode SAD u p.m.
Što je najgore, pobijedio bi ga Trump.
hahahahaha samo u USA ovo ima
Koliko god vi uradte, Putin ce na jednoj ruci
Koliko dobiješ na jednoj strani duplo izgubio na drugoj.Putin ima snagu i stalno trenira,ali mu zato nešto nahlađen mozak.
Kod njih je sve zajebancijaci opusteno tko god pobjedio
Popusit ces ti od Trumpa kako god sa sklekovima ili bez sklekova