Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale su izgleda svugdje na vlasti, čast izuzecima kojih je jako malo!
Ti ocigledno pojma nemas o zivotu, od 300 miliona amerikanaca, 280 podrzava Trumpa, a na TV-u ga ismijavaju i onda ti pomislis da si pametan, e nisi jer vjerujes TV-u, a ne ljudima iz Amerike koji govore potpuno suprotne cinjenice od onih koje gledamo na televizijama demokrata i citamo na internetu.
@gooUser1589224805 zanimljivo da debil kakvog u zivotu nisam vidio kao sto je joe biden (inace optuzenik za aferu burisma u ukrajini kao i njegov sun bahati majmun hunter) usudjuje se za nekog reci da je budala.
jeste, kao što si i ti apsolutni pedofil...
Ne, ali sam vidjela neprimjereno prepipavanje i šaptanje u uho djevojčicama na YT. Kad to vidiš, ne postoji nikakva sumnja.
On samo stvarno voli djecu.
i naš mile je budaletina pa ga vole, oćigledno je vrijeme budala.
Trump je gospodin, mi smo budale...
Pedofil i dementna starkelja mu kaže,bježi budalo
koji niski i dlupi udarci. trump nikoga ne vredja. cojek ima ne samo lovu vec i klasu. inace od samog pocetka mediji prestavljaju trumpa ko majmuna, debila i fasistu. cojek je bolji od obame 5x. posle kenedija najbolji precednik. naravno 98% babuna nemaju svog mozga da skontaju pai guze mediji. joe bye den
Trump je klaun...
prije dva mjeseca smo svi nosili maske i rukavice i svaki dan je bilo 30,40 ili 50 novozarazenih. danas skoro niko ne nosi masku ili je nosi nepropisno ispod brade ili zakacenu za uho pa skoro da nema nikako novozarazenih. cemu onda sluzi maska? ako se virus ponovo uvuce kod nas nece nas spasiti ni 5 maski na licu
Eto nek si ti pametan
Nema vece budale od ovoga rasista mentalno bolesnog pedofila, vlastitu unuku trpa jezik u Usta pred kamerama.
Trump sirovina ko Dodik samo bogatiji i poznatiji.
Trumponja se navodno bori protiv duboke drzave a sa jevrejima biznis pravi. Suplja za krezuubu seljaduriju
Kako je ova raja smijesna, citam komentare i ne mogu da se nacudim, nakon toliko godina ljudi i dalje misle da je Trump instalacija na vlasti, vi koji pljujete covjeka, hocete li ikad shvatiti da demokratski kandidati predstavljaju instalacije Saudijske Arabije, Kine i Soros-Rotschild relacije jer upravo svi oni pljuju Trumpa, a gotove Bidena, njuskaca malih djevojcica, upravo on je instalacija koja naravno nece proci, izbori su vec dobijeni, Trump je novi stari predsjednik.
@vrlosamtirealan Trebao bi unovčiti to svoje znanje jer DEČKO TI VIDIŠ BUDUĆNOST. Jesi li rođen takav ili si to postao vremenom?
Otkrio toplu vodu😅
Znaci nije samo u Bosni da starci vole visoke noge i fotelje. Evo i Trampa hoce da naslijedi covjek zreo za zemlje
Idi njuškaj djecu bolesniče.
Ooo intelelektualac nisam te prepozno