Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, jasta, Jimmy - jos uvijek ista ona suplja...60 godina kasnije. Ti dobro znas cije je to "maslo". Samo ti ponesi Palestincima koji kamen iz Arizone, u slucaju da im nestane njihovog licnog "naoruzanja". I to je to! Al' nek si ti polozio cvijece...
jedan od rijetkih koji ima damu nazvati stvari pravim imenom,ne cudi sto ga pri svakom spomenu americki proizraelski mediji pokusavaju ismijavati i predstaviti kao neozbiljnog covjeka...respekt
Cetnici mame im se najebem prljave smrdljive
ko ubi muslimana u kozarcu, ko napade danas policajce u sarajevu
Strasni protesti u izraelu,policija napala jevreskog etiopljanina..
ma ti to tek sad skonto..
Znaš li prijatelju kako Sarajevo miriše? Miriše Miljackom,Bembašom,čuprijama.. Miriše bolan prijatelju osjeti i ti malo... Miriše dzamijom i minaretom,miriše crkvom Sinagogom i sahat-kulom starom. Miriše vodom sa Sebilja i drugih česmi. Miriše ljudima stranim i domaćim poznatim i nepoznatim...Zato stani pa duboko udahni.
miriše na smog misliš pjesniče
Najgori su smradovi od pojedinih ljudi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bilo bi dobro kad bi svaki aktuelni predsjednik SAD mislio kao sada Carter. Tada bi se rijesilo pravedno problem palestinaca koji bi dobili svoju drzavu.
Moral i ljudstvo su bolestine koje momci dobijaju tek posle svoje karijere ,uobicajno tokom penzije
ima toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)