Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se zato na arktiku stvorio duplo veći led, cemu propaganda?!??
Jos malo pa u Konjic na more ;Da gdje ce Hrvati ?
satelit leti jako brzo a snima kao da stoji loool
Da ne sirimo odmah paniku, ova "otcjepljenja" ledenih ploca su normalan proces, posto se kolicina snijega i leda u takvim podrucjima u toku godine povecava i stvara pritisak, pa onda visak mora da ode u more. Bilans izmedju dobijanja novog snijega/leda i gubitka "otcjepljenjem" je obicno podjednak. Tek kada je ovo drugo vece, onda govorimo o uticaju klimatskih promjena (sto vjerovatno i jeste ovdje slucaj). Hvala. Prof Geo
Nije ovo jeziv prizor nego je možda jeziva posljedica. Zaposlite me da vam budem lektor ili da vam prilagođavam tekstove.
Nema veze sa globalnim zatopljenjem, led se odovojio uslijed aktivnosti pormorskog vulkana, postoje snimke.
"otcijepila" novinaru. Nema na cemu
I mile pomusava odvajanja ali je zabrinut za globalno zagrijavanje ...
otcijepio se glečer, dosadilo mu majorizovanje u domu glečera i glacijara te stalno preglasavanje inuita.. ovako svako svojim putem
Klikovci, pa nije ovo uopšte jeziv prizor, ne kažite nas. Jeziva je samo (možda) posljedica. Stalno vas ispravljam u tim vašim naslovima i tekstovima. Hajde me zaposlite da vam budem lektor ili da vam adaptirm članke.
Globalno zagrijavanje je prica za djecu.
Koga briga... vaznije je sta ce dogovorit mile i dragi