Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J... li Vam Turci nane grbave. Sve je to bilo davno. Dolazili Grci, Rimljani, Austro-Ugari pa i Turci. Tad je bilo vrije ratova i ratovanja i svi su bili jednaki, a Palestincima se udari veto na naoruzanje dok se cifutima omoguci sve, sve im dopusta svijet. Ali badava je to sve pisati ja se previse ne zamaram ovim stvarima jer zna se ko ce na kraju ako Bog da pobijediti, a znaju to i cifuti samo ne mogu se nesto pomiriti s tim, sve ih jadne nesto muci.
E jesu carevi svaka im čast.Tako se to radi nema cile mile.
oni to rade više od pola stoljeća, kao da je to neka nova vijest...
to je isto kad bi ja otiso kod komsije i reko sad je ovo moje ti se zali un. ja nastavim zivjeti i uzivati u tvojim dobrima. tako rade i srbi.
Jevreji,srbi i veliki dio hrvata otpad ljudskog roda,izrodi,.
idi bolan u tursku i pronadji djeda
majku im cifutsku
jevreji = FASISTI
kikiriki, kospe, svezi pereci od dvan'est meseci navali narode... ozezi s' komentarima, al' sacekajte da odem po pivo :)
Pa znas kako pivopijo, Izraelci neznam dali znas su potomci Jakuba a,s koji puno bolje nego svi mi znaju da je sve sto rade zabranjeno ali ne zele da vjeruju i vecina njih ce zavrsiti na mjestu gdje ces najvjerovatnije i ti biti ako pritom ne shvatis,skontas smisao zivota na zemlji !
smisao zivota na zemlji je sto bi rekli stari grkljani "na se, u se i podasa" pusti se suplje price da ce ti s' one strane biti ljepse jer s one strane niko nije provuk'o kreditnu karticu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)