Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je problem ?? Ja imam ista prava Velicat i slavit mog junaka Adolfa kao sto imaju prava i zidovi da slave Arijela Sharona koji je dopustio da se izvrsi pokolj nad Sabrom i Shatilom i jos stotine slicnim mjestima. Istina je Zidovi su zlo i sa njima citav svijet ima probleme Istina je da su Zlocinci Istina je da su Lazovi Istina je da su pljackasi i hladnokrve ubojice Istina je da lazu o 6 miliona umorenih zidova u 2 Sv ratu Neka otvore knjige u Ninbregu pa neka se vidi koliko ih je izginulo nije dzaba Svabo Tetovirao svakom Logorasu broj na Ruci A ti Doktore oces moju adresu mozda da ti dam umjesto onog prvog Adolfa pa da vidim i tog Baju koji prijeti po internetu..
Nisam ni ja fan velikih zavjera al cinjenica je da se u zadnjih 60 godina izmjanjalo mnogo americkih predsjednika koji su imali razne price i obecanja za bliski istok sta vise svaki od njih je obecavao mir u svom mandatu, a americka politika prema kriminalnom rezimu u Tel avivu se nije promijenila ni za jedan milimetar.
@hu, ja ti nisam neki veliki fan teorije zavjera i sl. tako da se ne slazem sa tobom da Obama nije taj koji odlucuje. Itekako zna sta radi... Zivi bili pa vidjeli:) Samo kako bih volio malo doci do adolfa...
Zivi bili pa vidjeli ;)
Doktore kakav zaokret?? To je samo suplja prica i nista drugo. Gradnja naselja ce se nastaviti, palestinci ce i dalje biti obespravljeni i u velikom konc logoru, okupacija ne palestinskim teritorijama nece prestati. Americka vojska je bespravno napala razorila i okupirala 2 Muslimanske drzave i jos uvijek se nalazi u njima. Guantanamo je jos uvijek aktivan, a cak i da se zatvori svi zatvorenici ce samo biti prebaceni u druge zatvore van teritorije SAD-a i nad njima ce se nastaviti ista ako ne i veca tortura (poznato je da CIA drzi mnoge zatvore izvan SAD-a i tamo radi sta hoce). Americka politika se nece promjeniti sa Obamom jer nazalost on nije taj koji vuce konce, a sva obecanja i suplja prica je samo sminka da se pokrije sustina.
Dugo iscekivani i pripremani zaokret bravo Obama! @adolf, volio bih te imati samo dva minuta da se malo poigramoooo...
Zivjela Nacionalsocijalistička radnička stranka :):):):). Ubi Cioniste
napadate ovde cojeka (adolfa) bez ikakvih razloga. Covjek je u pravu, Hitler je bio zakon, zakon koji je trebao da realizuje svoje planove i svima bi nam bilo dobro. Vi samo gledate na \"ratnog hitlera\", a kako bi bilo poslje rata niko ne razmislja. On je htjeo da istrijebi sve manje vrijedne ljude, a da ste citali \"mein kampf\", znali bi koliko je pametan covjek bio. Zidovi su vazda (od kad se pise historija) proganjani, a svi vidimo zasto.
Ma nije problem palestinska drzava, problem je sto Palestinci ne zele uopste drzavu Izrael, oni ne zele da zive zajedno ili jedni pored drugih. Koliko god da im Izraelci dadnu prostora, oni nece biti mirni dok Izraelci ne nestanu, u tome je problem, dakle u njima;-)
adolfe, sa takvim stavovima ista ti se sudbina sprema k\'o i imenjaku kojeg velicas....kakav si ti pacijent, to je necuveno. idi ba lijeci se, nije skupo, revolucije mi!
Mislim da je vrijeme da Jakob Finci podigne tuzbu protiv Izraela, sto ugrozava prava Palestinaca.
Citiram; \" moderna historja pokazuje kako je muslimanski svijet u ratu sa zapadom\" HA HA HA. Cifuti se kriju iza zapada i Amerike, bacajuci i gurajuci kost sto mogu vise kako bi iskoristili priliku i ostvarili svoje prokletnicke ciljeve. Cifuti: KRAJ VAM DOLAZI POLAKO ALi SIGURNO. Adolf H. je bio veo inteligentan i pametan covijek i znao je vemo dobro sta radi i sta je USLOV za trajni miru svijetu. To svi mi veoma dobro znamo. Polako, kad nestane hapice, arapi ce da vas pojeduzive preko noci. A ni u Evropi, Americi ili bilo gdje drugdje u svijetu NISTE DOBRO DOSLI.