Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teroristi rade ostalim neduznim narodima, to vam je svejedno. povraca mi se od te muslimanskog sazaljenja naspram pravde. vi imate jedan osnovni problem-vi takvi solidarni- problem sa istinom, a bez nje ista- sadomazohizam
kakav je ovo narod ?pa sirom svijeta ratovi se vode, kad samo malo pogledamo sta se desava sve protiv muslimanskog naroda .Oni kraljevi arapi mamu im njihovu i oni su isti ko jevreji samo u pare vjeruju . da bogda im alah oduzeo naj draze.
suvišno je govoriti, o kakvom svjetskom bezobrazluku je riječ. Genocid je blaga riječ. Jevreji pozdravljaju !!!!!! Izrael je OPET počinio zločin a slike ovog zločina možemo gledati svakodnevno.
Mozda bi bilo potrebno traziti i ocitovanje ovih nasih domacih, sto su zauzeli sva najbolja radna mjesta i upravne odbore, pa ako se i oni slazu sa evropskim stavom kupiti im kartu u jednom pravcu prema Tel Avivu.
Od danas vise NE PIJEM COCA COLU niti cu vishe ikad obuci LEWISKE! Cionisticko-fasisticka bagra!
Jevreje su Palestinci primili nakon sto su prezivjeli Holokaust od te iste Genocidne Evrope a poto su Cionisti nacnili i jos cine Holokaust nad Palestincima koji su im dali utociste .Sada im otimaju zemlju i nad njima cine Ratne zlocine protiv istih tih koji su ih ugostili.Oni su toliko zla nacinili Palestincima da ce onog momenta kadas e arapi ujedine i naprave vojni,ekonomski i politicki savez isti dozivjeti nesrecu.Do tada ce se pojavljivati razni Hamasi i Hejzbulahi kao direktna posljedica otpora tiraniji od koje nazalost najmanje koristi imaju sami palestinci.Njihovi najveci neprijatelji su izdajnicko minderasko Kraljevsko diktatorska bagra Saudije,Egipta,Jordana i ostalih kretenso izdajnickih rezima.Onog momenta kada arapi svrgnu ove diktatore sto rade za Cioniste i Amere tada ce sloboba i prosperitet doci u njihove domove i zemlja kao i spas za Palestince sve do tada cemo gledati stradanje Palestinaca koje traje od 1948!
Aaaaaaaaaaaaa, vidi, nema ovdje komentara nasih muslimana!!! Sta ce to bit! Blago onim ciganima palestincima, njih podrzavaju nasi bosnjaci hehe!! Velike im srece.......