Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednoga dana opet cete biti na svojoj zemlji braco Palestinci, tako je zapisano..
...arapi i jevreji su semitski narodi...ista im je postojbina...
...za ove štu minusima ignorišu činjenice... http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic_people
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kolko čovjek mora biti pogan da zabrani ljudima ulazak u svoj grad.. I opet cijeli svijet slijep pred tim je*enim židovima..
Mama ti je jebena vise puta to ti samo uzvracam na tvoj rijecnik primitizam na primitizam
Ma samo ti ;) Nisi ti ni prvi ni zadnji idiot na ovom svijetu :)
zoro...kristijan i kristina su najpopularnija imena kod muslimana:))
Cionistički pokret ima za cillj da uništi ovu dzamiju, smatraju da je ona izgrađena na ruševinama Solomonovog hrama ( što jeste istina ) i čuo sam puno puta kako Jevreji kažu da je treba uništiti ili premestiti itd itd, opasni su Jevreji oni to stvarno i namjeravaju da urade pa im je zato ova dzamija trn u oku a baš na tom mjestu hoće novi hram da sagrade a pri tom da unište treću po značaju dzamiju u svijetu. Čovječe koliko je tamo napeto baš zbog te vjere a iskreno i jedni i drugi su fanatici.
i što da je unište, je li to razlog za masovni rat? vrijedi li jedna zgrada ljudskih života, vidim ovi veliki vjernici djecu tjeraju da prelaze preko tog zida, kao da im nije bitan dječji život nego neki inat. nije mi to jasno nikako, vjera je u čovjeku i gdje god došao ako je pravi vjernik nositi će je u sebi i moliti se bilo gdje-..
hoće da je unište jer hoće novi tj treći Solomonov hram na tom mjestu.
Amin, da im dragi Allah ukabuli namaz i molitve uslisi.
fanatici...i jedni i drugi...zaludjenici koji zasluzuju jedni druge sto vise vjerskih objekata to manje vjere a vise sejtanskih poslova a tamo su ti objekti bas gusto posijani :)
šta ih je,da je svako ponio kamen i bacio sravanli ni izrael sa zemljom,ali i ti palestinci se dijele na više rupa biju se međusobno,zato nikad nemogu biti prijetnja židovima
i eto baš tamo svi moraju imati 'središte' tako da se lakše mogu krviti, za taj jeruzalem od križarskih ratova pa do danas izginulo toliko ljudi, zar jedan grad može biti toliko vrijedan, pa čak i ljudskih života? e mislim da pravom vjerniku nije bitno gdje se moli jer je Bog uvijek s njim. klanjanje kipovima i idolopoklonstvima je zabranjenom, a ovo mi liči na to.
Ako Bogda bice miliooni i milioni i milijarde sve ce ovo biti Muslimansko AkoBogda imsala koliko svijeta masala prelazi na Islam masala
Agora...
zašto se svadjati oko toga kada će to sve jednog dana nestati a taj Dan se zove Sudnji Dan kada će Allah dželešanuhu pitati ko su vam sada vladari i gdje su vam sada silne kule i gradovi.
Masonima smeta ovo sveto mjesto.
Konacno jedan ovakav clanak bez nacionalistickih komentara. Pojava rijetka k'o pun rezervoar golfa dvice.
država Izrael se ponaša nego nacistička Njemačka i ne zaslužuju ni najmanje žaljenje. zapadna obala i pojas gaze najveći logori na svijetu gdje te svako doba dana ni noći mogu uhapsiti odvesti i držati secenijama zatvorenog bez ikakvog suđenja, gdje se otima zemlja i ostala imovina, gdje se ne izdaju rodni listovi djeci muslimanima koji se rode u Jeruzalemu, gdje im je uskraćeno svako pravo koje bi trebao da ima čovjek u 21. stoljeću.
država Izrael se ponaša gore nego nacistička Njemačka i ne zaslužuju ni najmanje žaljenje. Zapadna obala i pojas Gaze najveći logori na svijetu gdje te svako doba dana ni noći mogu uhapsiti odvesti i držati decenijama zatvorenog bez ikakvog suđenja, gdje se otima zemlja i ostala imovina, gdje se ne izdaju rodni listovi djeci muslimanima koji se rode u Jeruzalemu, gdje im je uskraćeno svako pravo koje bi trebao da ima čovjek u 21. stoljeću.
Allah vas nagradio!
Jevrejima samo zid plača!
mashallah