Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u redu je biti internacionalist ali biti globalist danas (vladavina neizabranih elita) je provaljena i neodrživa. onog trenutka kad ljevica postala lijevo-liberalna, odjebala radničku klasu i priklonila se kapitalu i moćnicima - došao joj je kraj.
I Dino bi trebao da ovakvo isto izvinjenje uputi gradzanima i simpatizerima NiP sa izjavom da ako je istupio iz SDA trebao da istupi i sa liderskom praksom SDA jer je morao znat da je takva praksa dovela do opsteg nezadovoljsta i svela ovu zemlju do opste propasti
Aj ba komunjaro vozdra, ljudi vas odjeqali jer su skontali da prodajete maglu, alahimanet