Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' moguće da EU političkim pritiscima svaki put ponavlja referendume koji joj ne idu u korist sve dok ne odu u njihovu korist? Ovo nije nimalo dobra vijest, ponašaju se autoritativno prema svima koji se ne slažu s njima. BiH građani bi dobro trebali razmisliti o EU. OK, ekonomski će sigurno osjetiti boljitak, ali pod koju cijenu sloboda?
hocete opet da se ...bete a da vam ne udje....
Pametni ljudi ipak dobro razmisle prije nego donesu neke važne odluke a ne kao mi, pa se ni nakon 25 godina ne vidimo iz govana! Pri tom ne mislim samo na BiH koja je bila kolateralna šteta, već na one odlučujuće faktore koji su doprinjeli raspadu Juge...Hrvatska, Slovenija i Srbija. Nijedna od bivših zemalja Juge nije profitirala od raspada, samo pojedinci koji su se nakrali! Zato će Englezi izgleda 2x razmisliti i neće izaći iz EU, 100% sam siguran!
Kako god UK je jaka i sa i bez EU.Funta vec diže se.
@mystic Jašta se nego diže, k'o kod dede od 90 godina, na drugom referendumu će reći "ne" izlasku iz EU, sad su svjesniji negativnih posljedica!!!