Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijci prokleti urucuju jemenskoj djeci poklone iz americkog I britanskog arsenala... Bog ih pomeo s lica zemlje...koliko su samo zla muslimanima prouzrokovali...
alahuegber i ti i oni vicete .... svi ste vi u 5 deka ...
Šta im uradi kraljevska porodica Saud, ovo je za plakat, bombarduju ih već dvije godine imaju totalni embargo a u medijima se i ne spominje Jemen jer to nikom nije cilj, važna je Sirija i gasovod koji će da sjebe Ruse, al Putin se umiješa tako da su sve žrtve i svi petrodolari za džabe!
Srednjevijekovna bolest u kamenom dobu
Mozda im se " desila" kolera zbog ovoga, jer proizvode : http://nebadonia.hr/keshe-foundation/
VJERNIK NE MOZE BITI OPUSTEN I BEZ BRIGA ISLAM JE VJERA OSJECAJNOSTI STA ZNACI OSJECAJNOSTI NE MOZES BITI OPUSTEN A DA ZNAS DA SE NEGDJE NEKO NEMA DOVOLJNO HRANE TUZAN JE , VI SE BRANITE IGNORISANJEM IGNORISANJE JE NAJGORE NESTO JER SE POKAZUJE BEZOBRAZLUK I ODBOJNOST PRAVI VJERNIK NISTA NE SMIJE IGNORISATI I ZATO KAZEM DA NISTE VJERNICI IGNORISANJE NE POSTOJI U ISLAMU TO JE PERFIDAN NACIN ODBRANE A U PRAVOM ISLAMU LJUDI SU POSTENI DOBRI OVO ZA OCE DANASNJE MUSLIMANE VAMA JE KARLEUSA UZOR ??
To braćo saudi.Ubijajte ljude koji malo drugacije razmisljaju od sunita....
Dok arapi maslom mazu guzicu, jemenci umiru od kolere u 21. vijeku
Da hoce kod nas slicna epidemija biti pa da vidim kako ce se ovi antivakcinasi lijecit sokom od nara
zahvala pripada saudiskoj arabiji i kompaniji
Nek im je Bog na pomoci...
Pa što im je u prvom mjestu davao to?
@dmachiavelli ne znam nisam je nikada vidio, a ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)