Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi naši samo dižu cjene standard nam ko evropski a plate bangladeš
Glupan ne zna on sta radi. Kupovala mu stranka glasove. Nece on nikad ni do koljena biti Sultanu Erdoganu koji je izgradio Mostove, Aerodrome, autoputeve, podzemne tunele.
@Elda u progresivom sistemu cijene u suštini i trebaju padati s vremenom, a ne rasti. Problemi nastaju kada neko pokuša zaraditi više ili smanjiti gubitke dizanjem cijena na nešto što je esencijalno a nema tu datu vrijednost, onda se dešava lančana reakcija i sve sfere da bi nadoknadile svoje "gubitke" u toj računici dižu dodatno svoje... začarani krug prevaranata
ERDOGAN NA APARATIMA
Sad procitao da su ponisteni izbori. Tama covjek poceo raditi i odma kraj.
Dosta vise ovih turaka bolesni ste. Hebali vas turci vise, koliko ste jadni. Ugledajte se na europu a ne na Turke - zato i jeste najgori u svemu i svacemu. Ta ne idu Europljani u Tursku nego u Europi zivi 10m Turaka.
Zato ce Evropljani i bit progutani.
ovi su dobri "ponizavajuci poraz" a bila razlika u neki 0,15% glasova
Za vodu ne znam, ali karta za metro ljetos nije koštala ni euro, ne znam kud jeftinije može 🤣
sude uljebe eto fude stiće te.
To je i kod nas bilo pa je propo gras pasa.
Velika stvar smanjiti budzetske prihode na nacin odricanja od istih....
Al je sposoban dijeliti ... svaka cast.... kad zaduzi carsiju opet zvati neki novi AKP u pomoc.... sve dzaba.... ima dzaba samo jedna stvar...
Iz turske ovo iz turske ono.... I bh turcima je već previše
@Bh1hrvat1 MERHABA ASKER-LER
@Bh1hrvat1 covic, plenkovic, kolindica, hdz itd i BiH ujkama previseee brate
Lako mu je dok ovi nasi zapricavaju Erdogana... 😂
Glupan ne zna on sta radi. Kupovala mu stranka glasove. Nece on nikad ni do koljena biti Sultanu Erdoganu koji je izgradio Mostove, Aerodrome, autoputeve, podzemne tunele.
@MladiSDAMusliman Gledaj debila kratkopantolaskog. Divi se njihovim postignucima. hahahahahahahahahhahahahahahaahah Koji placenik.
A kad isprazni kasu, nabije minuse, natrpa Istanbul ponovo smecem, sta ce onda?
Pa to je sasvim nesto drugo... on je i doso da sjebe sve ono sto su drugi gradili
Na iducim opcim izborima Erdogan sigurno pada..