Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha cuj puse staklo... cudo da im je onda lose :)
da je neka muslimanska zemlja, sad bi danima kukali d.z.e.n.o.s.a.j.d.d.d....zlocesti zapad u.b.i.j.a m.u.s.l.i.m.a.n.e....help baaaaaznia....
Sto ne napisase koliko kosta paco?
Letalna droga? Jel to ono ko Lethal a rijecnik ti mrsko bilo dofatiti. Ljubi mati prevodioca svoga :)
Hal-Wa šta ima u mostaru?
frle, nije to pako to je met
mmmmm paco muy bueno
nema kume,jbt to...vjerovatno je neko smece kao sto je kod nas speed i zuto,mislim da su najnekvalitetnije droge u Sarajevu,za razliku od dijelova svijeta!!! al\' zato se drzite dobre trave,i koliko toliko dobrog bijelog!!! dobro je to snadbio sve joca Amsterdam!! :D :D
imal dje kod nas paca?
Latinska Amerika je bila prva na udaru....istu sudbinu cemo svi dozivjeti....i dok se mi zabavljamo nacionalizmom ( tu igracku smo dobilli od istih kreatora) nasa djeca ce da budu ono sto su danas latinoamericka.... Dole nacionalizam i \"demokratija\"
Gimme daatt shiiiittttt !!!!!!!!!
Južna amerika je nažalost osuđena na propast zbog svog mentaliteta. Ima nekoliko država koje su spremne da se bore sa svojim problemima, ali većina ih jednostavna nije dorasla globalizaciji (čitaj američkoj kolonizaciji) koja je dole napravila veliki zamah.