Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se u Amsterdamu desava svaki dan trenutno je ratno stanje u podzemlju rokaju se samo tako. Ovi ne pucaju u noge kao kod nas.
MA NEK SU MI UKLONILI ONAJ TRAMVAJ ZA HRASNICU SA NASLOVNICE JBT
Ovako u Sarajevu bude svaki 3ci dan :)
https://hiddenlolcdn.com/i/217298.png
Ovako rješavaju đikani međusobne probleme.Koljem i sjekirama : https://www.fokus.ba/vijesti/crna-hronika/krvavi-obracun-rodjaka-u-istocnoj-bosni-dvije-osobe-tesko-povrijedjene/992831/
stvarno ko u svemu je najbitnije da nije terorizam
Zaključaše komentare na ove pedere u kriterionu , šteta taman sam se dobro ismijo . Izgleda gejevi zaprijetili adminu klixa da ce dobiti po guz i , zato što je zločest i dozvolio komentare na trenutak .
Pederi su zavladali medijima.Nije čudno.
@dikobraz yebem ti ukus,odron živi ☺
Ubili srbe gayeve
Jel mafija
Najvjerovatnije nisu bili zadovoljni kavom u gradu ... Logicno.
hvala Klixu za ovako vaznu informaciju
Pa ti legalizuj drogu..