Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli svoje, poštuj tuđe! Ako se ovog budemo držali daleko ćemo dogurat.
Ja i dalje postavljam pitanje isto, kako to da su tolike zemlje protiv ovi ISISovaca , te ih bomarduju, te prate , te ovo te ono. Cijela svjetska armada im nista ne moze ??? U cemu je problem? Odakle im oruzje??? Kako to da ih niko ne moze unistiti? I ova bombardovanja !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakva je to predstava uopste????
I ja se pitam
Drugarica sam, razumijem da ih podrzava, naravno da ih podrzava. Cija je sad ovo ideja za snimanjem kako ih kolju??? Zamisli koji su to monstrui koji rade na ovakvim idejama ( ne islim na isis vec na one koji su ovo smislili). Isis- ovci ako je sve ovo istina sta rade ,ko su oni uopste? Jeste li primijetili da su dobro obuceni i jako su FIT. Ne vidjeh niti jednog s trbuhom ili debelog ili niskog !!!!!!!!! Da li ovaj krscanski svijet uopste razmislja koliko oni imaju udjela u svemu ovome umjeso sto samo osudjuju Muslimane???????????????????????????????????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi su protiv idila,samo je erdogan za njih,, i nas bake
ima nade, samo ih je malo kada se pobuni 6 miliona muslimana..u isto vrijeme onda će biti nešto
isil ubija sve ko nece sa njima i muslimane i krscane i jevreje i ateiste i sve sto hoda planetom najgore mi je palo gad su pogubili onog humenitarca iz britanije ovo sigurno nema nikakve veze sa islamom to i pokazuje cenjenica da ih je samo oko 20000, poslanik mmohamed posto je ponovo osvoijo meku oprostijo svim tim ljudima koji su prethodno ubijali i mucili muslimane i oteli im sav imetak a ove zvjeri danas u ime iste religije ubijaju humenitarce a na izrael jos nisu ni kamen bacili????
Svaka cast egipatskoj muslimanskoj vecini, koja se opet solidarise sa bracom po krvi, druge vjeroispovijesti...
Google; muslim egyptian defending churches
:) Divno je to vidjeti !! JEDINSTVO POSTOJI !
Ismaijl ko mi kaze?vi albanci ste 99% nepismeni cobani, zabijeni u bunkerima bez struje itd
Ismaijl nisi jos nista pogodio sto se mene tice
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo su pravi ljudi i vjernici.
Men' se čini da Idilu lagano dolazi kraj...
tako i treba, svi smo mi djeca abrahamova :D
sedmerodnevna žalost ... uh ...
IDIL treba poraziti sto prije!
...od silnih vjera se čovjek ne vidi...kako vas samo grdno lažu...
...tačno, liče, što se tiče razlike...
...liče, semumov komentar je ciljna grupa mog gornjeg komentara...to što ti kažeš je istina koju poštujem...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Naravno da cemo vidjeti kako i krscani i muslimani odaju pocast kada zaginu krscani. Isto tako cemo vidjeti kako samo muslimani odaju pocast kada zaginu muslimani. Tada krscana ni na vidiku...
Gledaj vlaha, ustasa i povlasenih Bosnji sto pucaju minuse... @zarija: Ne znam, ti mi reci. Vidim da si svakom komentaru poklopac :)))))
Jesi ti tako prirodno (ne)inteligentan il ti je to hobi? Niko ne kritikuje muslimane sto odaju pocast nego licemjernost krscana koji NE ODAJU pocast kada zaginu muslimani...
Jos ima nade za zemlju. Ima jos normalnih ljudi.