Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od princeva, jedne evropske kraljevine, ubio je 25 ljudi, po vlastitom priznanju. Jel stizu osude iz "svijeta"? Sta je svijet?
talibana...
Gdje je Turkovicka da pohvali i ugosti ove divljake iz sredbjeg vijeka?
Prijatelji Bakirovi i planetarno zlo! Bože ne opraštaj im!!!
Svaki komentar neko če shvatiti pogrešno a svi mi gledamo stvari iz svog ugla.trebali li ovakva država u 21 vjeku
Kuda ide ovaj svijet, na planeti nikad gora sranja, čovječanstvo se izopačilo i još kad vidim naše koji brane ove diktatorske režime, a isti kažu da je Tito bio diktator, pa mi smo živjeli u najboljem rahatluku šta su ovi bolesnici na istoku a i zapadu.
Sumnjam da bi imam Homeini bio zadovoljan sa potezima ove garniture. Onaj extrem Ahmedinedžad pa nike ovo radio, a vidi sad ove, digli igricu na viši nivo. Poznato je kroz istoriju kako će ovo ići dalje
Što ti je vlast. Ubiće oni, ako im zatreba, još 410, 4100 ljudi, ali onda dođe 41000 ili 410 000 i onda je kraj.
Pogledajte video na kojem su upravo ovi karatisti zgulili odjeću policajcu, a onda ga gazili i šutirali u glavu do smrti.
Obratite paznju da li je pravda ikad dostigla pocinice, ovo se i kod nas desava
Svemu dođe kraj. Mladi će riješiti režim ali ova dva života se ne mogu spasiti.
Ozbiljna država
Ako im je dokazano da su ubili vojnika/policajca na protestima, u potpunosti podrzavam sto su ih objesili. Kod nas bi trebali isto, ubijes nekoga, ubijemo i mi tebe da nisi trosak drzavi cijeli zivot, primjera je koliko hoces.
Za mene su isto ubojice,nemaš pravo nikome oduzeti život,jedini koji ima pravo je onaj tko je i dao život,ako su nešto napravili,postoji zatvor,ovaj svijet je živi užas,fujj
proklet da je taj sistem 🤬
Lijepi Iran hvala Allahu na serijatu i Islamu
Pa zar to nije protiv svake vjere? Ovaj Iran pretjeruje. Mlade i lijepe ljude sa slobodom mišljenja ubija. Ovi su bili oličenje hrabrosti.