Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali ste zato listom protiv koreje, jer \"nemaju hljeba, a prave atomsku\", isto kao i ovi. Cudni su putevi bosnjakistanskih malih sivih...
mozda mislite kako atomska bomba neche braachu nego samo kjafire? budale, budale.
sto se vi, bosnje, radujete atomskoj bombi u iranu, jerbo kad bi je poslali ovamo, ne bi mislili da ima sacica poturcenjaka u evropi, roknuli bi s merakom i vas, budale!!!
Oj Ahmede ,oj Iranski sahe, prijaju mi tvoje rjeci plahe, oj Nedzade od Allaha biran, ne daj carstvo-arijevski Iran !
@dajk A da ti stavimo DAJAK odpozadi, da se malo opametis ?
Škutorski arijevac hihiiiii da hoće Hićo ustati da te pošalje lično na tuširanje.
e sad sam u dilemi kako prokomentirati događaj.po jednoj strani entimentalno sam slab na iran a znam da im je pola stanovnika zagađeno semitskom crnačkom (arapskom) krvi i još gore poklonici su semitske vjere (islam) a sa druge strane su odvratne semitske crnčuge-židovi.ne mo gu se svrstati.....ali opet tako divno ime IRAN-ARYAN.
sigurno ih otimaju vanzemaljci :))) ne bi amerika nikad to, oni ne otimaju, ne muce ljude, oni su najveca demokratija. opsovo bih im nesto al izbrisat ce mi komentar
zgurat ćemo Izrael u more