Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo, Dusanka iz Danske, znamo te tko si!.....Nemoj da jedes puno goFna! PS tvoja srpska genocidna bratija nije nosila nista ispod kaputa, ali je ipak pocinila Genocid!!!!!!!!!!!!!! Je.bali ti oni mater u opanak!!!!!!
Ljudi vjerujte da nemam nista protiv takvog načina oblačenja ali jedne prilike u Sarajevu isao sam ulicom i iza jednog ćoška dok sam preskako baru najednom se ispred ,mene stvorila zena totalno prekrivena. Samo joj oči virile. Vjerujte da sam se u momentu šokirao.Valjda neki trenutni strah. i još nešto. Kad Evropljanka ode u neku islamsku zemlju obavezna je nositi maramu, a kad žene iz islamskih zemalja dodju u Evropu one i dalje nastave nositi nindža odijela. Ko tu ne poštuje prava i slobode. Ne može vjera biti izgovor za poniženje.
eto, slucajno pratim malo i pol. situaciji u francuskoj, pa da i ja promuhabetim koju na ovo.... naime, sve ovo je suplja. zasto? zato sto Sarkozi treba da otme glasacko tijelo extremnog desnicara (fasiste) Le Pen-a da bi sacuvao vlast. pri tom se Sarkozi koristi Le Pen-ovim forama (stranci napolje, nacionalna svijest, opasnost od islamizacije itd). od 5 miliona muslimana u Francuskoj (da, da, vise ih je nego u BH) 2000 ih nosi ovu nosnju, sto dodje oko 0.06 % sinoc sam gledao na Francuskom Canal + gdje kazu da cak vise od 70% francuza nikada uzivo nisu vidjeli skroz pokrivenu zenu... helem, politika, vlast i go.vna je sve ovo, samo zbog vaseg potpisa,... a ti sirotinjo, kolji se, glava ti samo za to i sluzi.....
baš me briga-najbolji komentar
Joj koje šupljiranje majko mila... Eto ne može se \"ultra-modernoj\", \"civilizovanoj\", \"naprednoj\", \"oslobođenoj\" evropskoj ženi desiti da, na primjer, ispod zimskih kaputa, rukavica, kapa i sl. nosi eksploziv. To se samo dešava kod pokrivenih muslimanki.
mene je bas briga sta ko radi u svom privatnom ili javnom zivotu sve dok nekome drugom ne radi nista na zao.... ako hoce da nose nikab, neka nose ali ako ih njihovi muzevi ili porodice tjeraju na to onda- nebrine ni za to, dobit ce oni svoju kaznu!
BRACA SIMIC RADE NA SRPSKOJ STVARI! PROTIV SAM OVIH ZAMOTANIH, MEDJUTIM CINI MI SE DA ZBOG BEZOBRAZLUKA PLASIRANJEM OVAKVIH CLANAKA, CE SE BAREM KOD MENE DESITI SUPROTAN EFEKT, I NECU VISE BITI PROTIV.
Za mene je zamotana muslimanka isto kao i baba Persa, u samiji, kad nije htela da pokaze svoju kosu...i dan-danas ide u crkvu zamotana....
@@kaajma hahahahha mogu mislit grad hajd reci jedva cekam
Šta uradi noćas Wolsburg? DA LI JE MOGUĆE DA JE DIJAMANT NOĆAS POP.U.ŠIO K.A.R.I.N.U.
Ti Kajmoo nisi svjestan svojih mogucnosti: Opases se eksplozivom i ti si u stvari atomska bomba
Ti si neki k.u.r.a.c. ja ću ti reći i ime i prezime al kad ti kažem grad u.s.r.a.ć.e.š. se u gaće...i kome ti pretiš M.A.J.M.U.N.Č.I.N.O.!!!
Ali ako je njima dopusteno. Onda moze svako hodati prekrivena lica, bez obzira radi li se osobi islamske vjerosipovjesti. Znaci moze tko god hoce pokriti da mu oci samo vire i raditi sta hoce, aj ga ti poslije identificiraj. Znaci onaj zakon da je navijacima zabranjeno prekrivati u lice pred ovim pada u vodu. Ako ona smije ga prekrivati zasto ga nebi smio bilo tko pa i navijac i huligan.
@Pravi Patrio... pa hajde kad si na jeziku toliko jak de reci gdje stanujes ko si da se vidimo komsiski i za sve koji psuju i vrjedaju a koji se kiju uza svojih zastcenih prifila ne da ste jadni ne znam nizu rijec
onda treba zabranit i djeda mrazove, pa cak i transvestite kojih je francuska puna i sve ostalo sto sakriva identitet.