Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok postoje takve funkcije kao što su kraljevi čemu čovječanstvo da se nada nego nesrećama?!
Ova korona je cista debilana, jbo te koliko je poznatih licnosti zarazeno to je prosto nemoguce, pa koji je procenat poznatih na svijetu 0.00005 (lupam) i od toga svako malo neki poznati zarazen, ovo je cista masonska propaganda, a mi debili kao razvijena Bosna si mozemo ovo priustiti, mladi su trebali nastaviti raditi, stari po kucama i to je to, sutra kad raja ostane bez posla plakat cete..
https://www.youtube.com/watch?v=JupEkFAzNsg
Bravo Kralju.. a neke zemlje se dobro zahebavaju sa ovim virusom..ali i pojedinci... pa ne moze meni nista virus ili nekom u mojoj porodici..ali ima starijih i kriticnih kategorija...
Bakir u Trezoru ceka kraj epidemije
Kako se Kralj bakir ne oglasava bosnjacima ... jadni ispameceni a ni drugi se ne javljaju .. osim fahre a on se namece kao Vodja plemena ..poglavica ..
Ja jesu nam ga gurnuli Kinezi da valja
@Volimkadnistanevolim 😒 dobro pa ovi iz Amerike ili Rusije nisu gurnuli.
Kralj Francuz iz dinastije Bourbon. Mahniti su oni Španci, u 21. Vijeku imaju kralja
@fbUser1580479242. Oni omaju kralja, a u BiH clan predsjednistva sjedi ko na Olimpu Dodik bog 😂😂😂😂😂
Živio kralj!!!!
Valjda nam bude ljeto normalno