Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boravio sam cesce u Becu u zadnjih 5-6 godina. Ako im je ista dobro, to je gradski prevoz. San snova fakat.
Kod nas u GRASU je bitno da se namjete da SDA firma oblijepi tramvaj stanice i da plata od 2000 milje lijeye...a to sto je dug od 220 miliona pa to ce narod ovce platiti..... za 220 miliona SARAJEVO je mogli izgraditi metro. Al dje ce ko sa Bosnjom...bolje meni i mojima nego graditi drzavu i pratiti 21 vijek....
ovo je clanak za nasu dijasporu po becu sta ima ovo ovo sa mojom trojkom kojom putujem svaki dan
Pa ima to da se grad Bec promovise. Neko ce procitati pa ce otici turisticki da posjeti taj grad. Znaci ljudi tamo ne sjede samo kao kod nas i cekaju svoju platu nego nesto i rade. A drugo, ima veze da vidimo mi kako je kod nas a kako moze biti kada se vrijedno radi i kada se ne zaposljavaju podobni nego sposobni.