Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pero a vas mudzose prosto obozhavaju hahahaha
ja volim drvece vrbe,,puno ih uzgajam u okolici sarajeva,,mogu nam zatrebati
a vidim i vas srbske pilote uce kako da sletite :-)
MUSLIMANI trebaju da skoluju svoje pilote.. PROBLEM JE STO muslimani piloti u skoli uce samo poljetanje a nemaju lekciju iz sletanja..
samo za informaciju. Kapetan u croatia airlinesu na zrakoplocu Q400 ima oko 2800 eua placu a na Airbusu oko 3000
ma dundo medjede vas srbe mrzi ceo svet bre
kako vas samo nije stid da toliko pljujete po svemu sto ima veze sa srbijom,yebem vam mamu napacenu bolesnu. Kakav ste vi shljam zatucani poturcheni,serem vam se u zhvalje.
E sjajno, sada smo i srbijanske pilote i JAT ocrnili, samo jos da tuzimo tog pilota sto je pilotorao srusenim avionom u Indiji za genocid. Samo jos da se ispostavi da je u tom avionu bilo i muslimana, ihaaaaa, super. A da hali jos Hare da kaze kako je to u stvari bio agresorski napad srbijanske avijacije na mirnu populaciju Pakistana (nema veze, blizu je Indiji)