Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce bake traziti isti zakon kroz reformsku agendu , a po toj liniji moci ce ga naslijediti samo zet gligor.
bakir ovih dana planira predlozit zakon da moze dozivotno obavljati funkciju clana predsjednistva BiH :D
Evo prilike i kod nas u BiH da vratimo našeg kralja iz dinastije Kotromanića, a zna se i ko je nasljednik. Pa da vratimo bosančicu i svoj autohtoni starobosanski jezik iz 8 i 9 stoljeća i da svi postanemo Bošnjani u zemlji Bosni.
Da izvines, Japan mi je na trecem mjestu.
NEDAMO BAKETA DOK NE PRESELI NA AHIRET, A PROMIJENIT CEMO IZBORNI ZAKON DA SE I POSLIJE SMRTI MOZE KANDIDOVATI NA IZBORIMA.
Nikda nećemo pristati na abdikaciju sultana BAkira i sultanije Sebije !
car, a ovake zube nosa
Jarane, liku je 83 godine i očito ima još svoje zube, kakvi su, takvi su, al' su njegovi. ;)
@hogar_strasni .. ima i toga
nedaju ti ljudi iz stolice
kaze bake da je to dobar zakon al da je kod nas problem u implementaciji jer nije moguce postici konsenzus sva tri clana predsjednistva. uvijek bi jedan bio protiv, onaj sto treba da abdicira
Bakehito, Bosanski Zeleni Car