Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti za Yamahu, Fujitsu i Nintendo, care.
I za pokemone
Nas je zajaho princ Bakihito i kara nas ne vadi..
Prince Charles na aparatima.
Ne potcjenjujte strateški dobro odmjerenu odluku ovog djedice.. koji u podzemnim bunkerima Japana krije toliko megatona nuklearnog oružja, da će osveta Amerikancima (za poniženje koje su tokom WWII nanijeli njegovom ocu, bivšem caru Hirohitu) biti mnogo brutalnija od onog što se desilo u Hirošimi i Nagasakiju... kada za to dođe vrijeme.
Komentari @A1fa i @Tarzanbegovic koji spominju trudnoću odlično pokazuju na šta se srozalo školstvo i općenito poticaj za čitanjem i informisanjem u postratnoj BiH.
kako ja mogao zatrudniti, nije mi jasno??
bakire abdiciraj prepusti sve SEBIJI
Čuj abdicirati, pa mamlazi jedni znate li vi koliko čitatelja ne poznaje riječ "abdicirati" uporno forsirate neke riječi koje ni Muhamed Filipovic ne bi skontao.
@dindon32 Pa to je riječ koja se nalazi na svakoj petoj stranici osnovnoškolskih udžbenika povijesti. Može li u ovoj državi nešto biti namijenjeno makar prosječno obrazovanim ljudima ili će nam čobani diktirati i koje riječi smijemo koristi?
Dr. Karabeg ti najbolji za te operacije.. vjeruj mi na riječ care.
hahahah......sve je dobro dok razlozi za abdikaciju nisu oni koje je imao Eduard VIII :-D
@Tarzanbegovic hahahaha...ma onako iz zezancije...:-)) dosadio mu zivot i prijesto....:-))
@kiki gdje si kikice.......jel bilo sta ljuto danas:)?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi su Japanci, žilavo meso. Mada su njihove te čuvene samuraje Crnogorci isjeckali na makarone.
@CoccoBill Ne, istinita priča. Rusi su dugo vremena ratovali sa Japancima, a pošto su Crnogorci bili saveznici Rusa, oni su poslali svoje vojnike tamo protiv Japana. I sad bilo kao neko primirje i oni odaberu svog najboljeg samuraja, a Crnogorci svog i ovaj ga odapne ko strijelu. Rusija i Japan potpišu mir, a Japan i CG sve do prije par godina bile u ratu, tj. nisu potpisale mir.
@CoccoBill Pa Turci su porazili mnoge evropske zemlje. Mongoli takođe.