Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da se procvat nauke i tehnologije placa sunovratom drustva. Japanci su zaista druga planeta kad je u pitanju napredak nauke, ali su istovremeno strasno otudjeno drustvo primitivnih vjerovanja i nerazumljivih trendova. To naravno nije opravdanje da se naucno stagnira, samo treba preispitati namjere.
Spas je u vracanju vjeri islamu. Vec oproban recept. Probajte.
šta nas tjera da otvaramo ovakve članke?
mene komentari :)
@ira_hayes mazohistički...
Policija pronašla, a kod nas Mujo pandur dolazi iz noćne, a Fata gola u krevetu. - Fato, gdje je, majku mu, sać' ga ubit'!!! - Nema nikoga, Mujo, ne budal', ne varam te, kunem ti se... Mujo otvara ormare urlajući: - Nema ga tu, nema ni tu ... Fato, gdje je da ga ubijem? Fata i dalje odmahuje glavom: - Nema, bolan, nikoga, rekla sam ti... Mujo pogleda pod krevet, a tamo goli tip koji drži 50 maraka u ruci... Mujo uzme marke, digne se - ni tu ga nema
Japanci inace poznati po razvoju tehnologije predanosti u radu-
Psihopata
@NTK387 ti mi reko
Ko sve hoda zemljom... Užasno...
Što bi rekli: “Svega u Božijoj bašči”.