Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlad, psihički nestabilan, nesretan, more ga pokemoni, doš'o mu veliku račun za komunalije, nije namjerno... Da se zove Ahmed, odmah bi to bio teroristički čin! Možda je ovom dedo porijeklom iz Irana, vidjeti ćemo.
@atheos postoje indicije da je jetrva od Son-Suke (76), prilikom tel. razgovora sa Xing'A. (62) čula glas od Z.Z (77) kako govori, navodno, da je ušao neko kroz razbijen prozor na zapadnoj strani i tom prilikom uzviknuo "All", dalje nije dobro čula, navodno.
E svašta li hoda ovom zemljom...
barem je iskren
Pobiti osobe sa poteskocama u razvoju, pobiti one koji od rodjenja pocinju borbu da uopste opstanu...tugo moja. Zanimljivo je da vecina masovnih ubica ne ubije nekog politicara ili neku ljigu koja mu je zlo nacinila nego ubijaju djecu,slabe I nemocne.
Zamjenio pacijente za pokemone.
po slici bi reko neki fin djecko
Jedina osoba koja bi zaista trebala umrijeti je on.
isil preuzeo odgovornost
Da cujemo nemuslimane sta imaju da kazu.....USA,Njemacka,Japan 40 mrtvih za mjesec dana.
Ne treba se ni japanska vlast kajati ako te marnu metkom u tu bolesnu glavu
Pa druže meni se čini da si upravo ti jedan od tih ljudi sa poteškoćama u razvoju, sta ćeš sad uraditi ?
e moj satoshi, malo ko te razumije kao ja ... selam
Evo i naseg kandidata za Breaking News...svega ti samo gledaj da ti zrtve budu proporcionalno rasporedjene prema popisu i nemoj zaboraviti barem jednog iz reda ostalih
@A1fa ...to "iz reda ostalih" more se protumacit kao antisemetizam ... u te vode ne smijem.