Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan čovjek,hajra njemu od života nema i ako izađe..:(
Sad kad izadje i vidi gdje je svijet otisaooo....pozalice...
Sad i da dokazu da je nevin, mislim da mu nista ne bi predstavljalo kad su mu vec unistili zivot.
47 godina biti u zatvoru, čekati smrtnu kaznu i ne znati ni otprilike kada bi se to moglo desiti, nego strepiti svaki dan i čekati tu vijest. To je gore od same smrtne kazne. Život mu je prošao, ali bar će mu vratiti čast prije toga, a kod Japanaca je to čini mi se jako bitno. A njegovoj porodici dati milijarde odštete kad već njega ne mogu vratiti.
30 godina u samnici :O pa gore nego smrtna kazna
i kakve veze ima što je nevin kada je život i najbolje godine proveo u zatvoru...
I šta sad? "Halali drug što smo te peglali pola vijeka, možeš sad kući..." ?
Nakon toliko godina, i sam pocinjes vjerovati da si kriv... Ali pasa moj, i da izadjes sad, nemas sta normalno vidjeti...
dje's osudit covjeka zbog ubistva sefa :P