Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naši vojni stručnjaci su izjavili da su u mogućnosti da presretnu projektile Sjeverne Koreje i to još pri samom polijetanju. Inače oni dronovi što svako veće oko 8 sati lete iznad Darive i Vijećnice, vjerovatno imaju dozvolu sarajevskog aerodroma i naših specijalnih službi za nadzor i kontrolu biH neba inače bi ih naši projektili srušili u djeliću sekunde.
A svako malo ih preleti korejska raketa i padne im u more hahahaha
bas tako
Ne neće već raketama koje su kupili od Amerikanaca kada i Južna Koreja , sve u svrhu vlastite obrane , a trošili bi ih na Amerikance :)
Pa zašto da ne, da nije bilo Amerikanaca bilo bi još 10 Srebrenica najmanje u BiH.
@SKL blago tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I bake tvrdi da mi zivimo ko bubreg u loju samo to ne osjetimo😂😂😂
Japan tvrdo preseraje
hocete li ih kamenjem gadjati
Japan je poznat po kamikazama mozda?