Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijue samo u Japanu jad i cemar i nasa jezera su puna radiacije pazite se Francuzi su bacali helikopterima u kasne sate blokove betonske a to su buradi zaliveni sa betonom sa nuklearnim otpadom uvezena iz francuske brodom do luke Bar u Crnoj Gori i onda do SFOR baze i dalje helikopterima u BUSKO,RAMSKO, i JABLANICKO jezero KATASTROFA NEKI CUTE JER SU PRIMILI OGROMNE PARE PRODALI SVE ZA PARE. ko ne vjeruje nek provjeri na google UZAS
i sta onda kad ih ko fol zatvore? rijesili problem?
polako mi pocinju ic na zivce. zagadili pacifik, ozracili kuglu zemaljsku i sad hoce da \"zatvaraju pandorinu kutiju\" kao da je time sve rijeseni i idu praviti nove tojote .
OVI SU GORI OD NAS...
Pravilnije je hiljade odvajati tačkom a ne razmakom. Na mom browseru je broj 3355 u vasem tekstu napisan u dva reda. :D pozZ !
sve se nema, a radijacija 3500 puta veca
Ma \'ta ce hudi Japanci, vlada im kroz noge probacuje lagajuci im kako nivo radijacije nije presla kriticnu tacku.
eh, lako je njih zatvoriti odozgo. a sta da radimo sa pukotinama na reaktoru kroz koje voda i ostali matterijali cure u zemlju i u more?